reklama
 
ohodnotit

Policejní hodina

Žánr:
Rok:
1960
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
21.4.1961

Celkové hodnocení filmu Policejní hodina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.5.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2006
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.2.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2014
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2007
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.8.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
flogger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.4.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih77459minih77459Chrám zatracených (2009) [TV film] 
Hellhounds n
minih43564minih43564Vlčice (1999) [TV film] 
Supreme Sanction n
minih98218minih98218Kick-Ass 2 (2013) 
Kick-Ass 2 n
minih2556minih2556Advent (1956) 
n
minih48615minih48615Milenci (2008) 
Two Lovers n
minih12655minih12655Školák vlkodlak (1985) 
Teen Wolf n
minih75430minih75430Kluk mojí holky (2010) 
My Girlfriend's Boyfriend n
minih27778minih27778Druhá šance (1999) 
The Story of Us n
minih21567minih21567U pokladny stál (1939) 
U pokladny stál n
minih143332minih143332Letní naděje, zimní vzpomínky (1973) 
Summer Wishes, Winter Dreams n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 % (12)
5   - curil
7   - jarda53
7   - clara.bow
2   - Pitryx
7   - melakara
7   - dandysek
8   - biokys
6   - rosta12
6   - ceskytulak
9   - tvo
5   - blackpoint
6   - flogger
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.404/0.365