reklama
 
ohodnotit

Podivná pohostinnost

The Comfort of Strangers

Další název:
El placer de los extraños
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
107 minut
„Pár na dovolené podléhá psychické a sexuální manipulaci v režii místního 'přítele.“

Celkové hodnocení filmu Podivná pohostinnost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2011
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.9.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.5.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.8.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2009
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.12.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2009
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27523minih27523Klokan Joey (1997) 
Joey n
minih126044minih126044Je prostě báječná (2014) 
She's Funny That Way n
minih13452minih13452Nahá bomba (1980) 
The Nude Bomb n
minih3693minih3693Bazén k utopení (1974) 
n
minih65634minih65634Brána smrti (2005) [TV film] 
Icon n
minih35833minih35833Zab tu mrchu! (2000) 
How to Kill Your Neighbor's Dog n
minih27243minih27243Dožeň, co se dá! (1998) 
Blast from the Past n
minih37306minih37306Král džungle 2 (2003) [Video] 
George Of The Jungle 2 n
minih27802minih27802Pláž (2000) 
The Beach n
minih50186minih50186Welkeom tu Dongmakgol (2005) 
Welkeom tu Dongmakgol n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.9 %
8   - curil
8   - Lienocka22
6   - Mlapiska
7   - Faye
7   - satyr
3   - Petak69
8   - oulisna
9   - sakro
7   - rosta12
8   - Johnny1
7   - renya007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.265/0.227