reklama
 
ohodnotit

Podivná pohostinnost

The Comfort of Strangers

Další název:
El placer de los extraños
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
107 minut
„Pár na dovolené podléhá psychické a sexuální manipulaci v režii místního 'přítele.“

Celkové hodnocení filmu Podivná pohostinnost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2011
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.9.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.5.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.8.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.12.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2009
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih102468minih102468Kaži zašto me ostavi (1993) 
Kaži zašto me ostavi n
minih47691minih47691Maraton lásky (2007) 
Run Fatboy Run n
minih48312minih48312Foylova válka (2002) [TV seriál] 
Foyle's War n
minih79882minih79882Tohle je válka! (2012) 
This Means War n
minih115615minih115615Moje Shakey (2012) 
I Heart Shakey n
minih27771minih27771Pod sluncem Satanovým (1987) 
Sous le soleil de Satan n
minih4736minih4736Budapešťské povídky (1976) 
Budapesti mesék n
minih48193minih48193Jabloňová panna (1973) 
Jabloňová panna n
minih104700minih104700Trans (2013) 
Trance n
minih28529minih28529Taková normální rodinka (1971) [TV seriál] 
Taková normální rodinka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.9 %
8   - curil
8   - Lienocka22
6   - Mlapiska
7   - Faye
7   - satyr
3   - Petak69
9   - sakro
8   - oulisna
7   - rosta12
8   - Johnny1
7   - renya007

TV Program

ČT1 - Ve jménu vlasti (2011) [TV ser...

23:30 - 00:20

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Tři sezóny v pekle (2008)

22:40 - 00:35

88 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Neznámý (2011)

22:20 - 00:35

108 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Bílá horečka (2013)

22:40 - 00:45

88 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147139
Osobností: 623861
Fotografií: 556641
Plakátů: 264357
Obsahů a biografií: 134951

Poslední komentáře

První republika II - 11. díl (20...

První republika II - 11. díl
Mezi bratry jde o   nevraživost, Jaroslav Valenta   aby uchránil Marii,   manipuluje s důkazy, aby za   smrt Kloudy byl odsouzen   nevinný více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Darounická poudačka (1964) [TV i...

Darounická poudačka
Letitá pohádka z archivu   ČT, která je vysílána   většinou v období   vánočních svátků.   Obsazení je vynikající,   většinu herců tvoří   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Home Sweet Home (2013)

Home Sweet Home
Bohužel, ale nezaujalo. 3   lidé, jeden dům a jedna   kočka, jeden je ujetý   Bastard a dva jsou manželé   na které útočí a s touhou   zavraždit, ale je to prostě   nuda.

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

O koních a lidech (2013) [DVD ki...

O koních a lidech
Plně se podepisuji pod   komentář Hugina, který   trefně film zhodnotil.   Nezávisle na jeho názoru mě   při sledování příběhu   napadlo stejné více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

La moglie vergine (1975)

La moglie vergine
Další z průměrných   komedií italské lechtivé   vlny ze sedmdesátých let, ve   které exceluje Renzo   Montagnani a Edwige Fenech.   Zejména více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.563/0.492