reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pochodně

Další název:
Ze starých pamětí
Žánr:
Rok:
1960
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
10.3.1961

Celkové hodnocení filmu Pochodně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.7% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.7.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
23.2.2016
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.12.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.2.2012
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2015
nabba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.11.2013
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Premek14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2014
collectallaustralia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.2.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6334minih6334Dívka v modrém sametu (1978) 
La petite fille en velours bleu n
minih8038minih8038Halloween III. (1982) 
Halloween III: Season of the Witch n
minih60429minih60429Léto s liškou (2007) 
Le renard et l'enfant n
minih47151minih47151Prosíme přetočte (2007) 
Be Kind Rewind n
minih82352minih82352Jak jsem slíbil (1987) [TV film] 
After the Promise n
minih70129minih70129Příběh vojáka (2010) [TV film] 
Meet My Mom n
minih20421minih20421Tajemný dům na Garibaldi Street (1979) [TV film] 
The House on Garibaldi Street n
minih133041minih133041Prop a Berta (2000) 
Prop og Berta n
minih29711minih29711Nežádej svůj poslední tanec (2001) 
Save the Last Dance n
minih4137minih4137Biskupova žena (1947) 
The Bishop's Wife n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.7 %
7   - Erkul
4   - curil
7   - jarda53
2   - Pitryx
8   - jmenuji.se
10 - dederon
6   - Pauleto
1   - nabba
6   - blackpoint
8   - Premek14
10 - collectall

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:45 - 15:50

11 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Skvosty britského muzea

14:15 - 15:10

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:00

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:25

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141653
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 6.117/6.092