ohodnotit

Komentáře k filmu Pocahontas

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 9
ffspurney
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.8.2009
Tato pohádka o indiánské   krásce a laskavém bílém   angličanovi je velice dobře   udělaná a bude se líbit.Je   veselá ale i tak trochu   pravdivá/tento příběh je   podle skut. události/ .Rád   ho uvidí ten, kdo má   takovéhle filmy rád.
pataamat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.9.2011
Krásna rozprávka od Disneya,   Smith sa kvôli rozdielom   bojí odhaliť city k   Pocahontas, lenže aj tak sa   ukážu, a guvernér túžiaci   iba po sláve a peniazoch   nieje práve nadšený. Ale   všetko dopadne ako má.
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.8.2011
Další úžasně natočená a   animovaná pohádka od Walta   Disneyho. Nechybí zde   skvělý příběh a krásné   písničky. Příběh je plný   dobrodružství a úžasných   zvířecých kamarádů
veverka-zrzka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2009
Moc dobře si pamatuji dobu,   kdy byla Pocahontas henomén.   Poggy, puzzle, samolepky atd.   Dodnes si pamatuji tu její   tvář a krásně dlouhé   černé vlasy. Samozřejmě   také zvířecí kamarády.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.1.2011
Pocahontas
Pocahontas indiánská   princezna patřila mezi mé   oblíbené Disneyovky.   Protože jsem byla vášnivý   sběratel, tak mezi mými   dětskými knížkami   rozhodně nechybí. Dnes pro   mě sice není   nejoblíbenější ale   rozhodně si jí budu   pamatovat, a někdy se na ní   ráda podívám.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.8.2009
Tak je to zase klasika o   indianske divce a o jednom   dobyvateli,akorat,ze je to   kreslene.
A hlavne o   velke lasce mezi nimi.
Neni to zase tak   spatne,ale na muj vkus pohadek   to mohlo byt o dost lepsi.
Vlnik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.6.2019
Tak tohle bohužel mezi   disneyovkami patří k těm   slabším. Pomineme tu   úžasnou logiku, že se   Pocahontas zvládla naučit   cizí jazyk za asi 5 vteřin.   Mnohem větší slabinou jsou   písničky, které jsou až na   jednu výjimku spíše   otravné a naprosto   zbytečné. Děj je taky   hodně předvídatelný, i na   poměry pohádek, ale alespoň   ho oživují zvířátka ve   vedlejších rolích.
rankinfitch
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.1.2010
Jen proto, že jsem někde   slyšel, že Cameron svůj   Avatar zkopíroval z   Pocahontas, tak jsem se na   tokouknul a jsem úplně v   klidu.Možná že jeden   námět z celýho děje se   vzdáleně podobá ději v   Avataru, ale to je tak   všechno. A takový děj se   klidně dá napsat do milionu   různých filmů.   Každopádně Pocahontas je   průměrná   přeromantičtělá   Disneyovka.
whack
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.7.2013
Rozprávka inšpirovaná   skutočnými udalosťami. V   skutočnosti nešlo o žiadnu   lovestory. Náčelníkova   dcéra Pocahontas bola   unesená a predaná   Angličanom, prekonvertovaná   na kresťanstvo a vydaná za   dobyvateľa (Johna Rolfa),   ktorému splodila syna.   Zomrela ako 21 ročná.   Prepáčte, že vám kazím   radosť z happyendu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih42064minih42064Zmeškaný hovor (2003) 
Chakushin ari n
minih11970minih11970Maniac Cop (1988) 
Maniac Cop n
minih31967minih31967Princezna Mononoke (1997) 
Mononoke Hime n
minih40166minih401663:15 zemřeš (2005) 
The Amityville Horror n
minih93859minih93859Krvavé žně (2004) [Video] 
Dark Harvest n
minih29628minih29628Dracula (1931) 
Dracula n
minih22935minih22935Vřískot (1996) 
Scream n
minih79946minih79946Hoď svišťom (2011) [TV seriál] 
Hoď svišťom n
minih43647minih43647Zastřený hlas (2006) [TV film] 
Zastřený hlas n
minih4172minih4172Bitva v Ardenách (1965) 
Battle of the Bulge n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67 % (88)
7   - clara.bow
7   - veverka-zr
7   - hledasenik
5   - Justik66
8   - pataamat
7   - M.A.G.
6   - Lienocka22
7   - georginaa
7   - LenC2
8   - 261972
5   - rankinfitc
5   - Mlapiska
2   - whack
4   - REKBRIT
6   - catamount
10 - satyr
8   - Tom_Hardy
6   - Faye
8   - peprz
4   - dandysek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 159621
Osobností: 652515
Fotografií: 611961
Plakátů: 293395
Obsahů a biografií: 146699

Poslední komentáře

Joker (2019)

Joker
Zrod jednoho z největších   záporáků této planety.   Aneb jak zlo dokáže   kulminovat ke své podstatě.   Nafilmováno tak, že z   plátna více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

Roznese tě na kopytech (2013) [T...

Roznese tě na kopytech
Simona Monyová uměla   vždycky vystihnout zápletky   lidských vztahů a než   začala chrlit kvantitu,   napsala Roznese tě na   kopytech, kterou více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Fri-Fi-Pi (1964) [TV pořad]

Fri-Fi-Pi
Noblesní Oldřich Nový a   diblík Jiřinka uvádějí   známé i neznámé písničky   z filmů Maca Friče. Kdyby   diblík pořád neskákala   Oldřichu Novému do řeči,   přihodila bych hvězdu za   milou vzpomínku.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Solomon Kane (2009)

Solomon Kane
Nuda, nuda, šeď, šeď.   Extrémně nesympatickej   hlavní "hrdina",o to horší,   že promlouvá hlasem   krákajícího Stránskýho,   uječená pipina, více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 3 / 10

Příběh koček (2018)

Příběh koček
Hezká pohádka po dlouhé   době. Pustila jsem ji   náhodou, koukali jsme se   synem, pak se přidal i   partner a všichni jsme zaryte   sledovali až do konce. Zase   něco jiného než americké   pohadky

Autor: lucy.v | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.057/0.044