Zari
ohodnotit

Po životě

After.Life

Další název:
After Life
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
104 minut

Komentáře k filmu Po životě

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 13
anetaaneta
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2010
Naopak myslím, že ten   překvapivý konec je   paráda..Vlastně zde Liam   Neeson ztvárňuje negativní   roli a dost se mu povedla.   Neumím si teď představit,   že by ji hrál někdo jiný.   A christina Ricci taky super.   Ale na ni jsem zvyklá i v   jiných pozitivních rolích,   proto se mi líbil hlavně   Liam Neeson. Myslím, že je   to originální film o pár   postavách.
Salám
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2011
:)
Po přečtení komentářů   přidávám další   hvězdičku - protože nejsem   jediný, kdo má z filmu   protichůdné pocity..
Do půlky filmu jsem si   říkal "nuda", ale   potom se začaly objevovat   jiné skutečnosti...a   vlastně nejvíc mě film   zaujal až teď :)
Ti   co hodnotili níže, to asi   moc nepochopili...Je v tom   jistá genialita - ze   začátku je Liam Neeson   negativní postava, ale potom   si nejste jistí.... A tohle   se povedlo udržet až do   konce, i přesto, že vlastně   konec jasně říká, že tomu   tak není....že je vlastně   postava pozitivní...i když i   teď mám rozpory, ale záměr   autora byl jasný...akorát si   to nechci přiznat...
I   přesto, že se ve filmu toho   až tak moc nestane, je to   opravdu geniálně   vymyšlené...Čekáte pořád   honičku, zápletku, popř.   strašení a   bubáky...lekance...ale ono je   to prostě všechno jinak...
Alex-007
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.8.2010
Rozporuplné dojmy
POZOR - příspěvek obsahuje   spoilery. Tak nevím, na jednu   stranu je to zajímavý   snímek vedoucí k zamyšlení   o tom "co je po   smrti?", ale na druhou   stranu člověk čeká jak to   dopadne a ono to nakonec   nedopadne. Na konci filmu si   nejste jisti co byla fikce a   co skutečnost. Bohužel to   není jeden z těch   otevřených konců, ale   spíše to zanechává dojem,   že to, na co jste 2 hodiny   čekali, se nedostavilo.   Přesto ale považuji tento   snímek za to kvalitnější   co jsem v poslední době   viděl.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.2.2013
Mrtví tomu nevěří, že   jsou mrtví.
Nápad na   film byl geniální - aspoň   pro mně teda.
Realizace už nebyla na   takové výši.Přišlo mi to   zbytečně moc   zdlouhavé.Nemyslím celý   film, ale některé scény   samotné.Možná by bylo   lepší, kdyby se to   neodehrávalo jen kolem té   Anny ( Ch.Ricci ), ale mohli   přidat víc nevěřících   mrtvích.Ale to je jenom můj   názor.
Každopádně   Liam Neeson je "pan"   herec a nebýt jeho, tak bych   asi nedal tolik bodů.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.8.2010
Po životě
Po přečtení obsahu o čem   film je, mě to nadchlo plus   herecké obsazení Christina   Ricci, Justin Long, Liam   Neeson. Film je zbytečně   dlouhý, na to, že sledujeme   jen Christinu, která se   povaluje na stole a nechce si   přiznat, že je mrtvá. Film   byl pro mě celkovým   zklamáním, ale konec je   paráda.7 hvězd za konec a   herce. Kdyby ani to nebylo tak   by film měl co dělat aby   uspěl.
legenda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.9.2011
Zaujímavý námet,   mysteriózna až mrazivá   atmosféra, ale nudný   scénar. Jednoducho, k   dokonalosti ešte niečo   chýbalo. Snáď trošku viac   napätia a dejovosti. Ani na   chvíľku som nezapochyboval o   tom, že hl. hrdinka zomrela a   prežíva posmrtný život.   Pochyby, či Liam Neeson nie   je v tomto filme psychopat,   ktoré sa režisérka snažila   laxne naservírovať   divákovi, sa minuli   účinkom. Film na jedno   pozretie, pričom neviem   rozlíšiť, či režisérka   chcela natočiť komerčný   alebo náročnejší film.
gabikazavacka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.9.2010
Predovšetkým mám alergiu na   to, ked sú vo filme nahé   mrtvoly. A nebolo mi jasne,   či boli tieto mrtvoly naozaj   hovoriace mrtvoly, alebo   všetko bolo dielom zvrhlého   majiteľa pohrebného ústavu.
Doudis19
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.11.2011
Děj se pohybuje pouze do   chvíle než hrdinka zemře.   Následuje hodina a půl   přemlouvání, že opravdu   zemřela a že vypadá jako   mrtvola, protože skutečně   mrtvola je atd.. atd.. Aby se   neřeklo, ještě tvůrci sem   tam vložili nějakou tu   halucinaci, nějaký ten sen,   které ovšem nezakryjí, že   slouží jen k vyplění   naprosto děravého scénáře   a slaboučkého příběhu.   Osobně mě tyto   nepatřičné, snové výjevy   iritovaly ještě víc,   než-li hlavní hrdinka.   Ricci, ač se po většinu   času producíruje zcela   nahá, nedokáže hlavní   postavě vtisknout téměř   nic, čím by mohla zaujmout   nebo dokonce vzbudit sympatie.   Veliké plus za Neesona a   občasně nepříjemnou   atmosféru. Celkově však   zklamání a slabota.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.1.2011
kontroverzní, ale to je asi tak vše
tak "trochu" jiný   film s krásou dopilovanou   Christinou. No ale naturalismu   jsem čekala sakra více.   Celkem veliká nuda a ticho po   pěšině. Nelekla jsem se,   nebála jsem se. Nic. Liam se   tam nevím proč šíleně   hodil pro svou roli, tak jako   Justin a Christina. Obsazení   prostě geniální, ale asi   ani tohle nepomůže   vyzdvihnout tento snímek.   Chtělo to více strachu,   více možná dobře   povedených oživlých mrtvol   nebo duchů nebo takových   těch mihnutí ústřižků   krve a zrůdiček a těhle   hnusů pro tak patologické   filmy, chtělo to lepší   kameru a já nevím co   ještě. 4* za pěkný konec
Faustka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.6.2014
Vyčerpávající dávka   posmrtné psycho-analýzy.   Jinak jen přešlapování...   od ničeho k ničemu. Oblé   tvary Ch. Ricci a chladně   prohnaný výraz L. Neesona   ještě úspěch nezaručuje.   A když na druhý břeh, tak   jedině za doprovodu   Belphegorů… to každého   nebožtíka zaručeně   nasměruje.
prvosenka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.10.2011
PO ŽIVOTĚ

Upoutávky zněly   zajímavě, myslela jsem, že   to bude horor a že se budu   bát, ale žádné   překvapení se nekonalo.   Spíš se jednalo o   psychologickou sondu do duše   pohřebáka, který bere svou   práci poctivě a s láskou.   Jeho práce se mu stala   doslova koníčkem. Liam   Neeson hraje dobrosrdečného   pána, který svým mrtvolám   hezky vysvětlí, co je čeká   a nemine. A divák pořád   čeká, že se něco stane,   že přijde něco   neočekávaného, něco   překvapivého a ono stále   nic. Najednou je konec a   divák zůstane sám ze svým   zklamáním. Škoda že Liam   to na začátku nevysvětlil i   nám divákům, že to, na co   všichni čekáme, nepřijde.   Škoda. Jednou se to vidět   dá, ale jinak slabota a   zklamání.
olgab
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.8.2011
Naprosté zklamání.Už   hodně dlouho jsem neviděla   tak nechutně morbidní   film.Bez těch mrtvol,kterým   se sešívaly rty a jiné   části těla,by se to mohlo   obejít.Byla jsem zvědavá   jen kvůli   Christině.Rozhodně to   stačilo 1x.
enejčel
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.12.2013
Nuda
Film je nudný už od   začátku po příjemné   sexuální scéně. Hned   první zádrhel je samotná   Christina Ricci, která se mi   vůbec nezdála, jak   vzhledově, tak herecky.   Justin Long je skvělý a Liam   mi také nepřišel nějak k   uvytržení. Z příběhu se   dalo vyždímat o hodně víc,   rozhodně bych film s   námětem co se děje po smrti   netočil takhle divně, vzal   bych na to jinou taktiku, ale   já nejsem režisér.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih46485minih46485Imaginárium dr. Parnasse (2009) 
The Imaginarium of Doctor Parnassus n
minih51185minih51185Pařba ve Vegas (2009) 
The Hangover n
minih59802minih59802Terminator Salvation: Temný počátek (2009) [TV seriál] 
Terminator Salvation: The Machinima Series n
minih43097minih43097Tahle země není pro starý (2007) 
No Country for Old Men n
minih111944minih111944Divergence (2014) [2k digital] 
Divergent n
minih48738minih48738Devítky (2007) 
The Nines n
minih64768minih64768Triangle (2009) 
Triangle n
minih56813minih56813Nezastavitelný (2010) 
Unstoppable n
minih66915minih66915V cizí kůži (2011) 
The Change-Up n
minih44389minih44389Když si Chuck bral Larryho (2007) 
I Now Pronounce You Chuck and Larry n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Guy Clayton

Clayton Guy

Jason S. Gray

Gray Jason S.

Naposled navštívené:
Guy Clayton

Clayton Guy

Jason S. Gray

Gray Jason S.