reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Po stopách hvězd: Jiřina Švorcová

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.8.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.8.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.5.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.4.2011
jirkadedek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.1.2018
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39315minih39315Zpovídám se (1953) 
I Confess n
minih41887minih41887Muž bez stínu 2 (2006) 
Hollow Man II n
minih36894minih36894Tažní ptáci (1983) [TV inscenace] 
Tažní ptáci n
minih16155minih16155Pohřběte je hluboko (1968) 
All'ultimo sangue n
minih49329minih49329Klobouk plný deště (1973) [TV inscenace] 
Klobouk plný deště n
minih38487minih38487Předčasná úmrtí - Mejla (2001) [TV film] 
Předčasná úmrtí - Mejla n
minih19196minih19196Smrtelný omyl (1970) 
Tödlicher Irrtum n
minih46058minih46058P2 (2007) 
P2 n
minih42093minih42093Mosquito Man (2005) 
Mansquito n
minih3026minih3026Mlýn na Pádu (1948) 
Il molino del Po n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 %
10 - jarda53
8   - hvezdyn
6   - R.RICKIE
10 - dederon
10 - miroslav22
8   - jirkadedek
3   - jambroz58

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Raketoplán, má láska

15:55 - 16:55

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

21 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

15:30 - 16:35

46 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149628
Osobností: 631507
Fotografií: 571443
Plakátů: 271187
Obsahů a biografií: 137532

Poslední komentáře

Hulk (2003)

Hulk

Hulk
Tenhle zelený naštvaný   týpek se Marvelu nějak   nepovedl. Už ho točili   tolikrát, a stejně v   Avangerech vidíme nakonec   jiného herce, více >

Autor: MARi0 | Hodnocení: 4 / 10

Záblesk štěstí (2017)

Záblesk štěstí
Málokdy bývá příležitost   vidět gruzínský film, i   když v produkci Švýcarska,   ale jde pouze o průměrný   příběh stárnoucí   prostitutky v více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Nebožtíci na bále (1979) [TV hra...

Nebožtíci na bále
Zábavné, ale trochu   přehnané. Některé scény   se opravdu povedly. Herecká   elita v jednom chumlu, dobré   na dívání i ku poslechu.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

X-Men 2 (2003)

X-Men 2

X-Men 2
Bryan Singer se velmi   osvědčil u prvního dílu o   mutantech, takže mu logicky   svěřilo studio i druhé   pokračování a rozhodně   neudělalo více >

Autor: MARi0 | Hodnocení: 7 / 10

Blade (1998)

Blade

Blade
V devadesátkách, ještě   jako teenager, jsem tuto   komiksovou postavu (mimo   jiné, vlastní ji Marvel a je   to první jejich postava,   která více >

Autor: MARi0 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.188/0.151