Vážení uživatelé, Seznam DVD je dočasně nedostupný. Na odstranění chyb se pracuje. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Plán hry

The Game Plan

Další název:
Daddy ohne Plan
Rok:
2007
Délka:
110 minut

Komentáře k filmu Plán hry

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 13
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.8.2009
velmi povedená akční   komedie moc seto povedlo já   osobně moc pobavil sranda   vás bude provázet celí film
Anksa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.5.2010
Tento film opravdu   doporučuju. Skvěle sem se   bavila po celou dobu. Prostě   film, který vás hodí do   pohody.
Bumble
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.10.2013
Urcite film, ktery stoji za to   videt. Cista oddechovka, kde   Rock predvadi, ze i on umi byt   citlivy a hodny tatka. A ze mu   to ta mala holka moc   neulehcovala :-)
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.9.2011
Dwayne Johnson je jeden z   mých oblíbenců a docela mu   fandím.Myslím si,že   komediální role mu celkem   sedí a umí je výborně   zahrát ( tady dokonce i jako   baleťák :-) ).Ale   stejně,dobrá byla i ta   malá,co hrála jeho dceru a   dávala mu pěkně zabrat   :-).Stojí za podívání.
georginaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.9.2008
Nejdřív jsem si myslela ,   že Rock vždy s vážnou   tváří se neumí ani   zasmát, ale když si zahrál   v této komedii, dost   překvapil krásným úsměvem   a ukázal že i svalnatec má   místo pro city a jemnou   lásku.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2020
Četl jsem pár komentářů a   spousta myšlenek, který jsem   tady chtěl napsat, jsou zde   již zmíněny. Souhlasím s   tím, že to je film, kde Rock   musel ukázat, že je opravdu   herec a ne pouze kráčející   skála, která masakruje   protivníky nebo drsnej polda   z rychle a zběsile. Taky   souhlasím s tím, že   kdejakej akční hrdina hrál   někdy šaška.   Arnie(Junior),Sly(Oscar),Vin   Diesel(Dudlíkátor),Willis(Sm   rt jí sluší) apod., takže   proč ne Rock? Já musim   říct, že mu to fakt sedlo a   bavil jsem se. Je to komedie a   ta má hlavně za úkol   rozesmát a já se smál   hodněkrát, takže když   vidim ta nízká hodnocení,   tak si přihodim na 80%
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2009
Dost slušná komedie s   Rockem, kerej hraje stejnýho   drsňáka jako vždycky,   akurát že postupem času   dost vyměkne:-)což ale   rozhodně nejni na škodu a i   když je od první   čtvrthodinky jasnej závěr,   koukalo se mi na to dost   dobře a byl sem   spokojenej...nejvíc sem se   zasmál asi Kingmanovu   baletu:-D
Dawid199
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2009
Opravdu dobrý film a docela   mne zaujal TheRock.Sice   příběh nebyl až tak   originální, ale to nic   nemění na kvalitě filmu a   ta je u mne na prvním místě   (to snad u každého:-D)
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2012
Urcite lepsi nez vila   zubenka,jsou ocividne lepsi   kvality scenare ,neni to   vylozene becko,celkem i   dojimavy konec.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.9.2009
Vydařená rodinná komedie s   The Rockem , který předvedl   , že může i pobavit a ne   jen hrát drsňáky hraje   hráče Amerického fotbalu,   který zjistí , že má   dcerku . Americký fotbal je   častým filmovým tématem   jelikož je to pro američany   nej sport najde si i u nás   příznivce .
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.1.2010
Šíleně sentimentální, ale   přesto výborná rodinná   komedie, která nenechá snad   žádné city chladné. Dwayne   Johnson si dělá v podstatě   prdel sám ze sebe, ostatní   ho parádně doplňují.   Opravdu povedený a   především VTIPNÝ filmek   pro celou rodinu.
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.7.2015
Vcelku povedená komedie s   již trochu otřepaným   tématem a trochu   přitaženým happy   endem...Nicméně zábava   dobrá, děj i scénář fajn   a i Dwayne do své role zapadl   na výbornou.
hledaseniki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.4.2010
The Game Plan
Přítomnost Dwayna Johnsona   mě donutila jsi Plán hry   pustit. Velkou zábavu jsem od   toho nečekala, protože mám   raději Dwayna v akčních   filmech, ale je fajn, že si   sem tam zahraje i s dětmi.   Klasická zápletka,   nafoukaný sportovec, kterému   se změní svět poté co   zjistí, že má dceru, kterou   mu tam její matka nechala,   podobných filmů je hodně a   tenhle nijak extra   nevybočuje.
90 minut   zábavy jsi představuji   trochu jinak, ale hlavní   dětská role byla zvolená   dobře, takže to je alespoň   velké plus.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih25887minih25887Nepřítel státu (1998) 
Enemy of the State n
minih17849minih17849Perfektní loupež (1993) 
The Real McCoy n
minih5428minih5428Čas probuzení (1990) 
Awakenings n
minih38781minih38781Old Boy (2003) 
Oldboy n
minih43185minih43185Nevěřte mužům (2005) 
Trust the Man n
minih43049minih43049Poslední skotský král (2006) 
The Last King of Scotland n
minih38751minih38751Kameňák 3 (2005) 
Kameňák 3 n
minih23746minih23746Pink Floyd: The Wall (1982) 
Pink Floyd: The Wall n
minih47492minih47492Flynn Carsen 3: Jidášův kalich (2008) [TV film] 
The Librarian: The Curse of the Judas Chalice n
minih35804minih35804Můj soused zabiják 2 (2003) 
The Whole Ten Yards n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76 % (125)
5   - curil
4   - hledasenik
8   - Justik66
8   - M.A.G.
7   - Duri86
8   - georginaa
7   - LenC2
10 - BinLADIN
8   - Karius
6   - Pecik
7   - rankinfitc
8   - emons
8   - vlk1410
8   - mildaaxe
8   - satyr
8   - MildaX
3   - radegaster
5   - stanko
6   - Kycky
5   - Petak69

TV Program

ČT1 - Všichni moji blízcí (1998)

21:50 - 23:30

18 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

ČT2 - Lupiči paní domácí (2004)

21:40 - 23:25

28 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

21:25 - 22:25

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen - extra

21:30 - 22:50

38 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 171328
Osobností: 668675
Fotografií: 676928
Plakátů: 323849
Obsahů a biografií: 157113

Poslední komentáře

Muž z Hongkongu (1965)

Muž z Hongkongu
Belmondo zase opět, tak jak   ho máme všichni rádi se   objeví tentokrát v   Hongkongu, kde znechucen   svého života se chce zabít,   ale pan více >

Autor: umberto | Hodnocení: 9 / 10

Dubové čarování (1981) [TV insce...

Dubové čarování
Tentokrát kombinace loutky a   živého herce příliš   nevyšla. Mužíček děti   spíše odradí a celkově je   příběh až moc poučný a   nezábavný. A více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Válka světů (2005)

Válka světů
Když se dívám na hodnocení   většiny ostatních   uživatelů docházím k   závěru, že buď neznají   literární předlohu nebo (a   to spíš) já trpím více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Daria (2019)

Dobry pocin

Daria
Jako vzdy a vsude v ceskem a   nejen internetovem prostoru me   doslova nadzvedly tady ty   negativni a doslova srackoidni   nazory radoby odnorniku více >

Autor: Pegous | Hodnocení: 10 / 10

Grand restaurant pana Septima (1...

Grand restaurant pana Septima
Funes zde opět v tomto   jedinečném filmu předvedl,   co v něm je, nebo respektive   bylo. To se týká jak humoru,   tak i vzteku. Jedinečně   více >

Autor: umberto | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení