Duben
ohodnotit

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta [DCP]

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Další název:
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
Rok:
2017
Délka:
129 minut
Premiéra v ČR:
25.5.2017

Komentáře k filmu Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 18
SimcaTerka9315
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.10.2017
perfektní
doporučuji zhlédnout.   fantastický film snad budou   další
Adule222
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.6.2017
Super
Po všech pochvalných   recenzích jsem si na nové   Piráty také dnes zašla. A   přidávám se k těm   pozitivním ohlasům. Prostě,   díl od dílu jsou Piráti   pořád lepší a lepší
simatery9315
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.6.2018
Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
Tenhle filmečky bych mohla   vidět pořád dokola :) moc   se jim povedl a nebyl to   žádný propadák jak to   někteří říkají.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.2.2018
Předchozí snímek   vycházející již mimo   hlavní trilogii byl pro   mnohé fanoušky značně   rozporuplný. Ubralo se   výrazně na plynu a příběh   jako takový také nijak   zvlášť neoslnil. A tak   došlo k nápravě. Pátý   filmový příběh o   eskapádách Jacka Sparrowa se   již svým vyzněním vrací   do svých starých kolejí a   dokonce nám tvůrci, byť   nijak zvlášť výrazně,   vrátili i Willa Turnera v   podání Orlanda Blooma. Ale   ano, v jistém smyslu to   vypadá spíše jako   dráždidlo pro fanynky na to   kolikrát se tu celkově   objevuje, ale lepší něco   než-li nic. S Jackem   Sparrowem je prostě tak   nějak spjatý. Ten má má   tentokrát proti sobě   smrtící pirátské duchy pod   velením hrozivého kapitána   Salazara a pomoci mu může   pouze bájný Poseidonův   trojzubec. Zápletka je tedy   jasná, příběh daný, jde   se do toho. Zpracováním se   film opět přiblížil k   původní trilogii. Plynulý   příběh s nechybějícím   humorem, estrádní zábavnost   a spousta vizuálních   efektů. Co chtít víc.   Vyloženě jako třetí díl   to není, ale i tak je na co   se dívat. Laťka byla opět o   něco posunuta nahoru.  
milujufilmy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2017
Návrat ke kořenům
Hodně lidí si myslelo že   dílem piráti z Karibiku na   vlnách podivna (které já   dávám 5/10 ten film byl   absolutně nezáživný) bude   možný díl piráti z   Karibiku 5 nudná jako 4   jenže tento díl mnohé   překvapil vrátil se znovu ke   kořenům 1,2,3. Film se   překvapivě povedl scény   byli parádní a příběh   také a Jack tomu zase dává   šmrnc jako kdysi :D Přesto   mám výhrady a to že ten   finální souboj byl   odfláknutej jak sviňa a   většina dialogů co   pronáší mladej terner či   Karina jsou absolutně nudné   dialogy. Člověk je   odvařenej z příběhu,   hlášky Jacka atd. a najednou   přijde takhle odfláknutej   souboj? Na co scenárista   myslel? Kdyby ten souboj   udělali o mnohem   zaživnější a   zajímavější a k tomu ty   dialogy Kariny a Ternera byli   záživnější tak bych tomu   snímku dal 10/10 ... Inu film   předčil moje   očekávání,ale prostě ten   souboj to zkazil já filmu   dávám 8,5/10 pokud bude   další díl nejsem si jist ta   podtitulková scéna může   znamenat že bude,ale nemusí   klidně ty mušle mohl   přinést Terner (já osobně   doufám že sérii nechají   již napokoji,ale kdo ví   možná se další díl   povede) P.S. jsem jedinej kdo   byl zklamaný že u šťastné   chvíli Ternerových   nepřišel Jack a nezkazil ji   ? :D P.S.2 ano objeví se tam   i Elizabeth.
Doporučuji.
Mutanti
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2017
Nove Piráti s Karibiku   :Salazarova pomsta.
Lze   tu vidět zajímavé efkty s   kterýma si režisér po   hrál.Tento film vás určitě   neznudi na opak vyvola smích   a zábavu o tu je tu   postaráno.
Nebojte se   tenhle ten film schlednou u   vidíte na vlasti oči.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.1.2018
Tak jsem byl zvědav, co nám   tento díl pirátů přinese.   Abych pravdu řekl, nečekal   jsem nic převratného. Ovšem   musím uznat, že tvůrci   přišli s dobrým nápadem -   mladý Turner chce vysvobodit   fotra - dobrá zápletka.   Výsledek ať každý posoudí   sám.
Mně osobně   potěšil Ch.Bardem v roli   Salazara a taky jako už   tradičně Ch.Rush v roli   Barbossy.
Hm, kdo by to   do Barbossy řekl, že má ...   ale to už bych zbytečně   prozradil moc. Ten konec je   ale rozhodně   překvapením.
Výborné efekty hlavně   co se týče mrtvých   námořníků. Ano, mrtvých.   Sice už to tady jednou bylo,   ale není od věci si to   zopakovat :-). Logicky by to   totiž s nima v tomto filmu   jinak ani nešlo.
Já   osobně bych tuto sérii už   zakončil, protože jak se   říká, v nejlepším se má   přestat. Ovšem nevěřím   tomu, že tak smýšlejí   tvůrci. Myslím si, že bude   ještě další film, tak   uvidíme.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.9.2017
Prestoze jsem byl presvedcen,   ze tento dil musi byt   nastavena kase, tak opet   prekvapil a i bez detailni   znalosti predeslych dilu byl   do urcite miry okouzlujici   zabavny a dosatecne   dobrodruzny. Naopak mozna to   ze posledni dil byl nejaky ten   rok zpet mi v nahledu a   zaujeti pomohlo a nescetnekrat   jsem se pobavil...videt urcite   doporucuji.
bobo336
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.6.2017
Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge
Pre mňa osobne stratili   posledný piráti svoje   kúzlo. Špeciálne efekty   boli síce skvelé (Tých 200   miliónov je v tom naozaj   vidieť) a nudiť sa rozhodne   nebudete, pretože sa   neustále postavy niekedy   pohybujú a potom prídu na   miestu kde bojujú (Tentokrát   ale väčšinou na lodi).   Scénky sú v tomto diely už   jednoznačne prehnané ale za   to o to viacej zabavia, len   pri nich musíte vypnúť   mozog nakoľko inak vám bude   pripadať až neuveriteľne   hlúpe (Áno narážam hlavne   na úvodný heist alebo na   scénku s gilotínou). Jack   samozrejme bavil akurát bol v   tomto diely neustále pod   parou čo mu ubralo na   charatkeri i na inteligencii   čím vlastne degradovali   zaujímavosť jeho postavy.   Záporák solídny akurát   trailer slubovali nejaké   temnejšie spracovanie ale to   sa bohužiaľ nedostavilo. Aj   tak ale kapitán Salazar   nenudil a bol solídnou   náhradou za Čiernofúza (Na   Davyho Jonesa sa ale stále   nechytá). Záverom len   dodám, že som odchádzal z   kina pomerne sklamaní. Jedná   sa síce o solídnu letnú   pop-cornovku ale od píratov   som jednoducho očakával   viacej.

PS: Po   záverečných titulkách sa   vo filme nachádza ešte jedna   scénka, ktorá na mňa osobne   ale pôsobí ako   scenáristická chybička,   ktorá keď sa nad ňou trocha   zamyslíte prestane dávať   zmysel.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.5.2018
Další z temných mořských   příběhů kde zase Jack   vypluje z každého   maléru.
Tentokrát   zbaví moře všech prokletí   a kouzel.
S   přibývajícími díly mě to   přijde už takové nudné a   stále do kola.
p.a.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.8.2017
Takže co dodat? Jack je už   doopravdy na dně. Alkohol,   svrab a patrně nějaké   pohlavní choroby se na něm   podepsaly. Stále je, ale   spolu s Barbossou, Gibbsem a   Scrumem, držákem tohoto   filmu. Zbytek mě tak trochu   otravoval. Chtělo by to   zkrátka méně Turnerů a   více Jacka. V určitých   fázích filmu jsem se nudil,   ale jako celek stojí tento   film za zaplacení vstupného   do kina. Škoda že více   prostoru nedostala Shansa, ta   jediná z nových postav   stála za to.
sokeres777
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2019
Celkem povedené   pokračování slavné ságy.   Pátý díl už není to co to   bývalo, ale stále kvalita   této série neuvadá a   dokáže potěšit něčím   novým. Celkem povedený díl.
Wiikii
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.9.2018
Kaya Scodelario a Brenton   Thwaites jsou nový Keira   Knightley a Orlando Bloom,   kteří se také nakonec mihli   ve snímku, aby se neřeklo...   Ale hlavně jsem rád, že se   zde opět ukázal Geoffrey   Rush a vhyběl by mě i Johnny   Depp, který má tendenci   přehrávat jako Jack Sparrow   ... Pátý díl byl tedy   dobrý, rozhodně překonal   trojku, čtyřku. Teď mě   zajímá, s čím příjdou   dále, když jsou všechny   kledby moře zrušeny. ....   HODNOCENÍ: 75%
aribary
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.5.2018
Piráti po sedmé ??
Konečně trocha čerstvé   krve do už trochu unavené   serie filmů.No a návrat   Kiery a Orlanda na konci   slibují možná další   pokračování.Pokud bude   kvalita alespoň takováto   proč ne.
Zawareii
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.10.2018
Kdepak jen začít..

Opět to samé,   nový záporák, nová   hrozba... Pořád je to   stejné..
Nejvíc co   mě zaskočilo byla návaznost   děje, ta návaznost s   předchozími Piráty je   absolutně nulová

příklad: Dozvíme se,   že Jack dostal svůj kompas   od Calypso, ale teď mu ho   najednou dá najednou bývalý   kapitán.

Jde   vidět, že z Jacka udělali   absolutního idiota. Už to   není jen idiot, už je to   absolutní kretén.

Teď nějaké ty pozitiva.   Film měl rozpočet 230 000   000$, ten rozpočet tam jde   určitě vidět, myslím si,   že Joachim,Espen a Jerry s   tím naložili výborně.   Dále co je ještě lepší je   hudba, ta hudba tomu dodává   asi nejvíc z celého filmu,   ačkoli bych uvítal Hanse   Zimmera místo Geoffa, ale i   tak to Geoff zvládl na 1.

Johnny a Geoffrey   Rush tahají celý ten   průměrný film, smrt   Barbossy a završení ságy   Elizabeth a Willa Turnera bylo   dojemné a upustil jsem   slzu... Nebo se to ještě   neuzavřelo ? Přeci jen po   titulcích jsme mohli vidět   Davyho Jonese. Nechme se   překvapit.

Shrnutí:
-   !!Návaznost s předchozími   díly!!
-   Pokulhávající scénář
- Repetetivnost
-   Idiot Jack

+   Johnny Depp a Geoffrey Rush
+ Kamera, Střih
+   Hudba
+ Vynaložení s   rozpočtem
+ Javier   Bardem, Salazar

Verdikt: Ačkoli jsou   Piráti repetetivní, tak   jedno se jim musí nechat,   hudba je většinou na   jedničku, režie je výborná   a vždy je zajímavý   záporak

Každopádně si myslím,   že Piráty čeká restart a   to velký. Vyhazov Johnnyho   mně mrzí, ale snad to bude   dobrý krok dopředu

7/10
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.11.2017
Důstojné, snad už   zakončení, všech pirátů,   kteří od prvního   dobrodružství zabloudili,   až se snad nakonec našli a   dopluli, kam je třeba. Od   předchozích pirátských   „podivností“ méně osob,   jednodušší příběh,   slušné efekty zůstávají,   ale jsme ušetřeni   halucinací různých   zúčastněných, takže   nikomu krabi nestěhují loď.   A to je dobře. Ústřední   dvojice je taková nemastná   neslaná, slečna taky   emancipovaná jako maminka   Henryho, ten je trochu   ušlápnutý jako jeho   tatínek zamlada, ale   kořínek má tuhý a jde si   za svým. Ostatně jako   tatínek. Bordel v lodích   mám pořád, v posádce taky,   kde jsou ty doby, kdy si   divák pamatoval ty hlavní   vtipné a dostali více   prostoru, Norringtona mi už   nikdo nevrátí a tak mám   alespoň radost, že Elizabeth   s Willem došli po dvaceti   letech klidu. A Barbossa taky.
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.7.2018
║Rozpočet   $230miliónov║Tržby USA   $172,558,876║Tržby   Celosvetovo $794,068,817▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ Prevažne pekný vizuál,   pokiaľ sa tam moc nepchá   CGI-čka, pár zábavných   scén ale príbeh taký   zľahka nastrelený nie moc   pútaví, 3D k ničomu. Aj   keď je to o niečo lepšie   než predošlí diel ale ako   celok to nemá až tak čím   upútať. Najviac ma bavil   úsek s mladým Sparrowom.   /videl v kine 3D verziu: 55%/
perdodellavedrocz
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.9.2017
nejhorší film na světě
pohled k příběhu , jako   malý jsem koukal každý den   třeba 3x denně na piráty a   říkám vám že charakter   už je uplně někdo jiný .   Vážně mně to mrzí   protože piráti jsou TOP

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih96136minih96136Gympl s (r)učením omezeným (2012) [TV seriál] 
Gympl s (r)učením omezeným n
minih51867minih51867Vítejte doma! (2003) [TV pořad] 
Extreme Makeover: Home Edition n
minih132094minih132094Mumie (2017) 
The Mummy n
minih39515minih39515Poklad na Sovím hrádku (2004) [TV film] 
Poklad na Sovím hrádku n
minih137779minih137779Strašidla (2016) 
Strašidla n
minih28184minih28184Mumie se vrací (2001) 
The Mummy Returns n
minih56830minih56830Těžká rozhodnutí (2010) 
Extraordinary Measures n
minih40534minih40534Anděl Páně (2005) 
Anděl Páně n
minih55188minih55188Green Lantern (2011) 
The Green Lantern n
minih42101minih42101Jindřich VIII (2003) [TV film] 
Henry VIII n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Pirates of the Caribbean 6 (2018)

 Pirates of the Caribbean 6 (2018)
Pirates of the Caribbean 6 n
 
Žánr: dobrodružný / akční / komedie
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011)

 Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011)
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna n
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Žánr: historický / komedie / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Marshall

(pokračování)

Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007)

 Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007)
Piráti z Karibiku: Na konci světa n
Pirates of the Caribbean: At World´s End
Žánr: historický / dobrodružný / horor / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Gore Verbinski

(pokračování)

Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006)

 Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006)
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže n
Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest
Žánr: dobrodružný / horor / historický / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Gore Verbinski

(pokračování)

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)

 Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly n
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Žánr: historický / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Gore Verbinski

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:10

10 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

ČT2 - Vládci třetí říše

12:40 - 13:35

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:45

15 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10