Zari
ohodnotit

Peníze těch druhých

L´ Argent des autres

Další název:
Dirty Money, Other People's Money; Das Geld der anderen
Země:
Rok:
1978
Délka:
102 minut
„Jean-Louis Trintignant jako svědek i oběť zločinu hledá cestu z bludiště velkého bankovního podvodu.“

Komentáře k filmu Peníze těch druhých

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.1.2016
Zajímavé téma poplatné i   dnes. Souboj jedince proti   bohaté bance, korporaci,   firmě, cokoliv si vzpomenete.   Bohužel i přes slušné   herecké obsazení a dobré   herecké výkony má film   divnou atmosféru, postrádá   větší napětí a celkově   je takový zvláštní,   alespoň já to tak cítil.   Více než 40% dát nemohu...
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.10.2015
Velmi impozantní filmové   dílo ze světa bank a jejich   intrik. Objeví se finanční   skandál při kterém za nic   nikdo z vedení banky   pochopitelně nemůže a vina   se svede na nevinného   úředníka, se kterým se to   začne táhnout životem a tak   se rozhodne o obraně. Stále   platná ukázka moci   určitých lidí ve světě   financí. Na snímku však   zaráží ohromná poklidnost   bez sebemenších emocí.   Těžko říci jestli je to   jen dabingem, ale takto se   snáší nad celý dílem jako   celku ponurá nezáživnost.   Velice silný scénář tento   neduh ale zcela vynahradí.   Psychologický rozsah celého   děje tomu dává patřičnou   atmosféru, která do   posledního okamžiku drží   nejistotu na obou stranách   barikády. Co víc dodat.   Velmi povedené dnes už   starší dílo   nepostrádající nic na své   exkluzivitě.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama