ohodnotit

Peníze těch druhých

L´ Argent des autres

Další název:
Dirty Money, Other People's Money
Země:
Rok:
1978
Délka:
102 minut
„Jean-Louis Trintignant jako svědek i oběť zločinu hledá cestu z bludiště velkého bankovního podvodu.“

Celkové hodnocení filmu Peníze těch druhých

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.2.2010
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2011
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.1.2016
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.10.2015
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.5.2008
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.2.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.3.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.5.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.10.2015
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.1.2016
Jorge
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.9.2015
thefj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.7.2009
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2017
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.3.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.4.2010
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2012
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
qweztr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49088minih490882012 (2009) 
2012 n
minih133589minih133589Malé vítězství (2014) 
A Little Game n
minih49101minih49101Rok Jedna (2009) 
Year One n
minih8045minih8045Haló, taxi! (1983) 
Halo taxi n
minih42800minih42800Opožděná vražda (1987) [TV inscenace] 
Opožděná vražda n
minih82296minih82296Danton čili Saturnália (1992) [TV inscenace] 
Danton čili Saturnália n
minih116423minih116423Chráněný Qak (1989) 
Chráněný Qak n
minih3261minih3261Artur a Leontýna (1940) 
n
minih66711minih66711Věc: Počátek (2011) 
The Thing n
minih66971minih66971Muž, který zradil mafii (1966) 
L'homme qui trahit la mafia n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 % (24)
8   - argenson
8   - curil
8   - cicis
4   - FLA
10 - martin.stu
8   - Bara.40
3   - Misantrop
9   - melakara
7   - Nasudr
7   - Faye
7   - R.RICKIE
8   - Kycky
8   - Scifista
7   - Jorge
7   - thefj
8   - Johnny1
7   - K882
5   - Area
5   - jambroz58
6   - Pauleto

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

21:25 - 22:20

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Podivuhodné přírodní úkazy

21:00 - 21:55

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Lovci pokladů (2004)

20:20 - 22:40

84 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent (201...

20:15 - 22:00

89 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154545
Osobností: 639985
Fotografií: 588790
Plakátů: 279699
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.371/0.331