reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Peníze těch druhých

L´ Argent des autres

Další název:
Dirty Money, Other People's Money
Země:
Rok:
1978
Délka:
102 minut
„Jean-Louis Trintignant jako svědek i oběť zločinu hledá cestu z bludiště velkého bankovního podvodu.“

Celkové hodnocení filmu Peníze těch druhých

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.7% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2008
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.2.2010
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.1.2016
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.10.2015
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.5.2008
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.2.2016
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.11.2007
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.5.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.3.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.10.2015
thefj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2009
Jorge
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.9.2015
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.1.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.7.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.3.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.4.2010
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2012
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
qweztr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41604minih41604Stačí stisknout (1989) [TV inscenace] 
Stačí stisknout n
minih33491minih33491Bumerang (2001) 
Boomerang n
minih71074minih71074Quincannon, stopař z pohraničí (1956) 
Quincannon, Frontier Scout n
minih47844minih47844Kriminálka Anděl (2008) [TV seriál] 
Kriminálka Anděl n
minih135218minih135218Freistatt (2015) 
Freistatt n
minih24834minih24834Zámek "Nekonečno" (1983) 
n
minih6503minih6503Dny zrady I., II. (1973) 
n
minih74919minih74919Vzpomínka (1954) 
Vzpomínka n
minih41191minih41191Šéfe, to je věc! (1982) [TV film] 
Šéfe, to je věc! n
minih40758minih40758Angel-A (2005) 
Angel-A n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.7 %
8   - argenson
8   - cicis
8   - curil
4   - FLA
10 - martin.stu
8   - Bara.40
3   - Misantrop
7   - Faye
7   - Nasudr
9   - melakara
7   - R.RICKIE
8   - Kycky
7   - thefj
7   - Jorge
8   - Scifista
8   - Johnny1
5   - Area
5   - jambroz58
6   - Pauleto
8   - marresi

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Deníky 1. světové války

17:20 - 18:15

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

3 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.737/0.705