Zari
ohodnotit

Pathfinders: Výsadek v Normandii

Pathfinders: In the Company of Strangers

Rok:
2011
Délka:
100 minut

Obsah filmu Pathfinders: Výsadek v Normandii

 
Pravdivý příběh o americké jednotce „značkařů“, dobrovolných parašutistů, jejichž smrtelně nebezpečná mise znamenala přistání Spojenců v Normandii půl hodiny před samotnou invazí. Jejich úkolem bylo označovat cíle pro velké svazy bombardérů a přesné bombardování v nacisty okupované Evropě. Od doby svého založení vedli značkaři hlavní svazy bombardérů RAF. Noc za nocí tvořili při útocích na důležité cíle v Německu hrot letadlům Velitelství bombardovacího letectva. Nyní před nimi stojí nejzásadnější úkol jejich životů – lokalizovat a označit strategická místa dopadu a nastavit přísně tajné navigační zařízení, které bylo potřeba k navádění...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MildaX
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.12.2015
Pokus trochu okopírovat vojína Ryana a slíznout   tak trochu jeho slávy skončil pochopitelně   nezdarem. Prostě nepovedený pokus a nuda.
pigal
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.10.2011
Filmova dehonestacia hrdinov
Jeden z najhorsich vojenskych filmov, ktore som   kedy videl.Neznami herci nazbierani z ochotnickych   divadiel su ubohi.Rezisersky absolutne nezvladnute   a vzhladom k tomu, ze vacsina z filmu sa odohrava   v noci neuvidite skoro nic, aj ked to je mozno   dobre.Kulisy su katastrofalne-natacalo sa zrejme   za domom rezisera na luke a v prilahlom krovi a   neustale sa opakuju /ked skupina vojakov prejde   tym istym usekom travy 3x pobavite sa/.
Jedinym   plusom tohto filmu je fakt, ze historicky menej   znali ludia zistia, ze podobna jednotka skutocne   existovala a to je malo.Film rozhodne   nedoporucujem.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama