reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Pařížští mohykáni

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.9.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.7.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2010
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.6.2007
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40598minih40598Karcoolka (2005) 
Hoodwinked n
minih66486minih66486Česko Slovensko má talent (2010) [TV pořad] 
Česko Slovensko má talent n
minih26504minih26504Blázni ze stadiónu (1972) 
Les fous du stade n
minih16052minih16052Podivná přátelství herce Jesenia (1985) 
n
minih41191minih41191Šéfe, to je věc! (1982) [TV film] 
Šéfe, to je věc! n
minih2751minih2751Alamo (1960) 
The Alamo n
minih8178minih8178Hellraiser (1987) 
Hellraiser n
minih7834minih7834Gangsteři (1991) 
Mobsters n
minih44504minih44504Góóól! 2 (2007) 
Goal! 2: Living the Dream... n
minih30982minih30982Andělská tvář (2002) 
Andělská tvář n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
7   - jarda53
7   - Serpentina
4   - R.RICKIE
7   - satyr
8   - AlbertPeta
4   - jambroz58
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141576
Osobností: 606428
Fotografií: 526506
Plakátů: 253956
Obsahů a biografií: 130303

Poslední komentáře

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Aligátor (1980)

Aligátor
Začala osmdesátá léta a na   stříbrná plátna se   dostavil další zvířecí   hromotluk. Aligátor. Oběť   výzkumů, který dal   člověku náležitě co více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Delta Force 2 - Kolumbijská spoj...

Delta Force 2 - Kolumbijská spojka
Druhý snímek je od   předchozího velice vzdálen,   ale to nic nemění na   povyšování patriotismu a   zarputilého boje proti   zločinu. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

John Wick (2014) [2k digital]

Neuvěřitelná blbost

John Wick
Nevím jestli vůbec dnes na   Nově dokoukám tento   absolutně stupidní škvár,   ve kterém se nejedná   dočista o nic jiného než o   to, že Johnu více >

Autor: devalera | Hodnocení: 1 / 10

Železná srdce (2014)

Železná srdce
Za mě 90%, protože jsem   zrovna při tom tanky hrál a   nemohl se vůbec soustředit,   jak mě to vtáhlo do děje.   Takže jsem tanky vypnul a jen více >

Autor: Karius | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.435/0.409