Duben
ohodnotit

Pánský klub

Žánr:
Rok:
2022
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
2.6.2022

Obsah filmu Pánský klub

 
Terapie pro „eroticky závislé“ svede dohromady naprosto nesourodou pětici. Sympatický a nesmělý učitel Cyril (Jiří Mádl) se obává svých lechtivých představ o studentkách. Neomalený erotoman a notorický záletník Eda (Milan Šteindler) si stále dokazuje svoji mužnost. Mladý ajťák Martin (Martin Leták) se prezentuje jako velký milovník, ale jeho vystupování budí spíše rozpaky. Postarší scenárista Přemek (Bolek Polívka) by se rád ubránil svodům své dlouholeté múzy, zatímco vyhořelý rocker Gigi (Zdeněk Žák) už má to nejlepší očividně dávno za sebou… Nebo ne? Sezení výstředních účastníků probíhají pod taktovkou atraktivní, ale nepříliš zkušené...
 
Související odkaz
 
Recenze: Pánský klub

I v letních kinech bude k vidění tahle komedie, která vychází ze stejnojmenné divadelní hry,... číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Falcon
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Pánský klub >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.6.2023
Upřímně řečeno, film mě zklamal. Po   shlédnutí divadelního představení   "Divadla Na Jezerce", bohužel pouze v   TV, jsem čekal více. I když nejméně polovina   hlavních představitelů zůstala stejná (K.   Hrušínská, M. Šteindler, Z. Žák, M. Leták),   nebylo to ono. Přece jen sevřené divadelní   představení vyznívá jinak, než rozmělněný   příběh dalšími postavami, které jsou   původně jenom zmiňovány v textu komedie.   Samozřejmě, zůstávají vtípky, třeba když   rocker Gigi na poznámku terapeutky k jinému   pacientovi 'Vy jste v tom případě princ'   prohlásí: 'S tím jsem taky hrál". A to se   opakuje ve filmu vícekrát, ale to nestačí.   Hlavní ale je, že se divák neubrání   srovnání, jako v mém případě, když jsem   záznam divadla viděl před rokem. Je to to samé   jako při srovnávání knižní předlohy s   filmem anebo filmu s pozdějším remakem. Z   mého pohledu z 90% jde vždy o horší výsledek.   Znám výjimky, ale to bych se moc rozepisoval.
RADIATOR-11
Hodnocení:
Přidáno: 31.5.2022
Tak přátelé!.
Pokud tento filmový snímek, bude tak kvalitní,   jako byla primární divadelní hra z pera Matěje   Balcara, kterou v loňském roce odehrálo   "Divadlo na Jezerce" - máme se   bez-nadsázky na co těšit. Jednalo o absolutní   bombu. (Pozn:. Česká televize záznam premiéry   dokonce odvysílala - a kdo umí na internetu   hledat, minimálně jeden server ji nabízí   zdarma ke stažení).
"Biják" jsem   samozřejmě neviděl a ani nemohl. Tento svůj   komentář píši dne 31.května 2022, tudíž dva   dny před jeho celosvětovou premiérou, která se   v českých kinech uskuteční 02.června 2022.  
Myslím si však, že bude přinejmenším   stejně úspěšný, jako stejnojmenná divadelní   hra. Usuzuji tak, alespoň dle tiráže filmu,   kterou jsem našel v této databázi.
Zárukou,   mnou predikovaného úspěchu je fakt, že   scénář i režie této svérázné komedie,   zůstala v rukou autora, tedy Matěje Balcara.   Hvězdné divadelní obsazení ve své podstatě   zůstalo ve filmu zachováno. Ba naopak, bylo   posíleno o Jirku Mádla, Bolka Polívku, Petra   Bruknera, Nelou Boudovou atd.

S pozdravem -   RADIATOR-11 - alias Venca Zítka - dne 31.05.2022.


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Pánský klub (2022)Pánský klub (2022)Pánský klub (2022)Pánský klub (2022)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani