reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.2.2017 a svátek má Svatopluk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pancho se žení

Žánr:
Rok:
1946
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
27.9.1946

Celkové hodnocení filmu Pancho se žení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.3% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.6.2006
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.12.2008
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.12.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.3.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.4.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.1.2009
hlavsa5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2011
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2008
diamant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2011
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.12.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.3.2008
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.2.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2009
Radek.Hanuš
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.4.2012
ali.alicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12573minih12573Místenka bez návratu (1964) 
Místenka bez návratu n
minih65581minih65581Tak mi tedy řekněte (2004) [TV pořad] 
Tak mi tedy řekněte n
minih42114minih42114Líbej mne, hlupáčku (1964) 
Kiss Me, Stupid n
minih37113minih37113Kinsey (2004) 
Kinsey n
minih138443minih138443Jmenuji se Emily (2015) 
My Name Is Emily n
minih59034minih59034Cizinec v domě (1978) [TV film] 
Stranger in Our House n
minih25872minih25872Mickovy modré oči (1999) 
Mickey Blue Eyes n
minih36878minih36878Sloužit Sáře (2002) 
Serving Sara n
minih49792minih49792Marco Polo (2007) [TV film] 
Marco Polo n
minih31852minih31852Křídla v Kitty Hawk (1978) 
The Winds of Kitty Hawk n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.3 %
10 - curil
6   - jarda53
8   - clara.bow
7   - georginaa
5   - REKBRIT
6   - melakara
8   - nick4
7   - fred.appl
7   - hlavsa5
6   - michal33
6   - diamant
8   - sakro
10 - dederon
6   - rosta12
3   - Area
7   - Pauleto
6   - tvo
5   - Radek.Hanu
5   - ali.alicka

TV Program

ČT1 - Gejzír

22:25 - 22:54

3 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

21:35 - 22:30

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Království ohně (2002)

22:10 - 00:15

18 minut již uběhlo
107 minut zbývá do konce

Prima - Davinci (2017) [TV pořad]

21:35 - 22:30

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141500
Osobností: 606102
Fotografií: 526391
Plakátů: 253873
Obsahů a biografií: 130275

Poslední komentáře

Na dřeň (2012) [2k digital]

Na dřeň
Tento film si zařazuji mezi   své oblíbené. Ano, je   surový, je syrový, ale   život je přesně takový.   Musím ocenit tvůrce filmu,   který více >

Autor: anna.spanyo

Ostrov (2005)

Ostrov
Základní kostra děje je   převzata z polské sci-fi   komedie ´Sexmise´. I tam   žila určitá komunita v   podzemním městě, protože   ovzduší na více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

BrainStorm (2008) [TV film]

Zajímavý

BrainStorm
námět,silný   příběh,výborná režie a   hlavně vynikající herecké   výkony pánů Trojana a   hlavně Brzobohatého.Určitě   lze doporučit ke shlédnutí.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Star Wars: Epizoda III - Pomsta ...

Efektně

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
natočeno,slušně   zahráno,trochu té   psychologiky(přechod k temné   straně).Na mě trochu   zbytečně dlouhá stopáž a   hlavně závěrečné dva   souboje.Jinak dobrý.-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Jméno (2012)

Jméno
Paráda, dlouho mě ni tak   nepobavilo jako tato   situační komedie. Dokonce   musim říci, že ani česká   divadelní hra divadla Verze   nebyla, více >

Autor: kakkena | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.493/0.469