Zari
ohodnotit

Pachuť smrti [TV minisérie]

A Taste for Death

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
50 minut, 50x6 dílů

Obsah filmu Pachuť smrti

 
Policejní komisař Adam Dalgliesh je pověřen, aby velel novému policejnímu útvaru, který se zabývá delikátními případy z prostředí vyšší společnosti. Hned první případ je těžký. V kostele svatého Matouše v Londýně jsou objevena dvě zohavená mrtvá těla - bývalého ministra vlády a bezdomovce. Dalgliesh a jeho tým pátrají po tom, zda smrt bezdomovce a bývalého ministra má nějakou souvislost, kdo byl vrahem a jaký měl motiv. Vyšetřování záhadné dvojité vraždy komplikuje fakt, že Adam Dalgliesh si byl velmi blízký s jednou z obětí.

Tento šestidílný detektivní seriál je televizní adaptací románu P. D. Jamesové. Autorka o sobě prohlásila, že...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

superfilmar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.6.2012
Mám rád detektivky P.D.James a stejně tak   skvělou postavu Adama Dalglieshe. A v podání   Roye Marsdena dostala ta postava teprve rozměr a   jinak si ho už ani nedovedu představit. Tvůrci   dalglieshovek měli naprosto dokonalý nápad,   natočit jeden román jako celý seriál a tak   detektivka nijak neutrpí při převodu na   obrazovky.
Seriál má výbornou hudbu, dokonalé   herecké výkony a asi nejpochmurnější   atmosféru ze všech Dalglieshových příběhů.   Zpracování na jedničku, ale mohlo to být   ještě o malinko lepší. Miluju tu atmosféru   klasických anglických detektivek, a tak jsem se   nedokázal nabažit. Skvěle. 90%, pro   detektiváře jako dělané.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Javorová fujarka

Javorová fujarka
Javorová fujarka

Přijď, ať zase omládnu

Přijď, ať zase omládnu

Naposled navštívené:
Javorová fujarka

Javorová fujarka
Javorová fujarka

Přijď, ať zase omládnu

Přijď, ať zase omládnu