Zari
ohodnotit

Obsah filmu Operator

 
Americký akční thriller natočený podle povídky spisovatele narozeného na Barbadosu, Dwaina Worrella.

Tajemný zločinec (Ving Rhames) unese dceru telefonní operátorky Pamely (Mischa Barton) a jejího bývalého manžela Jeremyho (Luke Goss). Dceru pak využívá jako prostředek k vydírání obou rodičů, které nutí, aby se různými nezákonnými činy podíleli na jeho velkém zločineckém plánu.

Autor: klasifikátor
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Operator >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.11.2023
Průměrné a nikterak originální akční   béčko, které může zaujmout slušným tempem,   protože děj je "zkomprimován" do   necelé hodiny a půl a tím, že je docela   obstojné herecky. Na přepnutí mozku na   volnoběh po náročném dni to může sice   fungovat, ale jako filmový produkt mi to spadá   do kategorie slabšího průměru.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.5.2016
A máme tu dalšího volajícího s úmyslem   všechny kolem ovládnout a pod pohrůžkou smrti   malé holky dosáhnout svého. Tentokrát se   jedná o Call centrum tísňové linky 911, kde si   ochočil sympatickou operátorku mající za   manžela policistu, což se mu v plánech velice   hodí. Druhý nízkorozpočtový snímek bratrů   Olsonových se nevymyká od jejich předchozí   prvotiny ´Unknown Caller´. Od dob úspěšné   ´Telefonní budky´, se tento námět   nepřekvapujíce začal recyklovat a jak se zdá,   ještě není všem dnům konec. Mají Olsonovi v   plánu pokračovat a natočit ještě o tom   snímek třetí? Dějství tohoto snímku je   vcelku napínavé, atmosferické, jen docela   okaté a místy předvídatelné. Zamrzí   pixelové výbuchy, destrukce a dokonce i plameny   na hořícím autě, ale to už dnes u   nízkorozpočtových filmových projektů tak   prostě bývá. Scénář je napsán solidně a je   škoda, že nebyl natočen daleko velkolepěji.   Jako videofilm však také neurazí a coby akční   thriller se dá divácky pojmout velice vřele.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Operator (2015)Operator (2015)Operator (2015)Operator (2015)
Reklama