Zari
ohodnotit

Odznak cti

Badge of Honor

Další název:
Badge of Honour; Disengaged
Žánr:
Rok:
2015
Délka:
94 minut

Obsah filmu Odznak cti

 
Policejní vyšetřovatelka Jessica Dawson (Mena Suvari) byla zrovna převelena do oddělení vnitřních záležitostí. Během jejího prvního dne v práci došlo ke krvavému drogovému zátahu. Policista zastřelil nevinného teenagera. Na tom, jak k nešťastné tragédii došlo, něco nesedí. Jessica se snaží odhalit pravdu a následky jediné lži mezitím zasáhly celý okrsek. Ale brzy zjišťuje, že nemůže vůbec nikomu věřit, dokonce ani vlastnímu velícímu (Martin Sheen).

Zdroj: FTV Prima

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Odznak cti >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

PROCESOR
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.8.2020
PROCESOR!
100x Ohraný motiv a stejný klišé, takže si   myslím, že to byl záměr, aby to nebyla   nějaká napínavá detektivka plná zvratů, ale   odpočinkový béčkový film u kterého si   můžete v klidu povídat, protože závěr je   jasný, jako slunce v poledne.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.3.2019
Jednoduchý malý film se známým motivem,   napsaný s patřičným napětím, přirozeným   předvídatelným vývojem a s přirozenými   pochybnostmi. Režisér Agustin vytváří   nedůvěryhodnou atmosféru nutící zpochybňovat   každou postavu a její potenciální motiv. V   rámci filmové zábavy je to ale záměr, takže   shlížet v tom realismus je jako obvykle zcela   zbytečné. Taky proč. Příběh nenutící   během sledování přemýšlet se skromně hodí   jen tak k nenáročnému filmovému večeru.
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.2.2018
Prvních patnáct dvacet minut jsem vnímal jako   začátek slušného thrilleru. Brzy ale přišlo   zklamání, protože příběh zabředl do   nudného sledování boje naivní vyšetřovatelky   policejní inspekce a zkorumpovaného policisty   Mylese, který se neštítí žádného násilí a   zabíjení vč. žen a dětí. Lochlyn Munro mi v   hlavní roli nesedí, mám ho už zařazeného   jako herce filmů katregorie "B" a   ještě slabších. Mena Suvari jako mladá holka   byla hezká moc, no nyní v pětatřicítce už to   není ono. Typický film na jedno shlédnutí


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama