ohodnotit

Oblomov

Neskolko dnej iz žizni I. I. Oblomova

Další název:
Несколько дней из жизни И.И. Обломова
Žánr:
Země:
Rok:
1979
Délka:
143 minut
„Životní role Olega Tabakova v originální filmové adaptaci románu I. A. Gončarova.“

Celkové hodnocení filmu Oblomov

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2009
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2018
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.11.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.3.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2007
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.11.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.1.2012
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.11.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.5.2009
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
Slamáček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2012
Bouvard
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.10.2006
SofiG
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2012
Kypck
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29719minih29719Rychle a zběsile (2001) 
The Fast and the Furious n
minih15335minih15335Pan Puntila a jeho služebník Matti (1973) [TV inscenace] 
Pan Puntila a jeho služebník Matti n
minih40526minih40526Ghost Rider (2007) 
Ghost Rider n
minih23384minih23384Za tichých nocí (1940) 
n
minih39583minih39583Ostrov smrti (2003) 
Devils Pond n
minih54217minih54217Srdce naruby (1980) 
Le coeur à l'envers n
minih31722minih31722Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (2000) [TV seriál] 
Případy detektivní kanceláře Ostrozrak n
minih31158minih31158Život je pes (1980) 
Oh, Heavenly Dog! n
minih14246minih14246Neznámý v domě (1992) 
L´Inconnu Dans La Maison n
minih51911minih51911Šarlatová ulice (1945) 
Scarlet Street n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86 % (15)
6   - curil
8   - clara.bow
9   - Misantrop
9   - lucymat
10 - melakara
8   - Faye
9   - Akana
10 - dederon
9   - Blanche21
4   - jambroz58
10 - Bimbaša
7   - Slamáček
10 - Bouvard
10 - SofiG
10 - Kypck
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154165
Osobností: 639204
Fotografií: 586623
Plakátů: 278338
Obsahů a biografií: 141221

Poslední komentáře

Prázdniny za všechny prachy (200...

Prázdniny za všechny prachy
Říká se, že alespoň na   vánoce by měla být rodina   pohromadě a na to v podstatě   poukazuje tento snímek,   který vypráví příběh   jedné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Backstage (2018)

No já nevím ...

Backstage
to měl být pokus o co?   Přiblížit se americkým   tanečním filmům? Tak to   fakt nevyšlo. Ani herecky,   dějově a natož tanečně.   Některé více >

Autor: laratomb | Hodnocení: 4 / 10

Mars útočí! (1996)

Mars útočí!
Film je komedií, či spíše   parodií na různé sci-fi   filmy s tématem invaze   mimozemské civilizace na   Zemi. Ač je to v podstatě   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Vánoční výlet (2013) [TV film]

Vánoční výlet
Prostinký televizní   romantické road movie   odehrávající v období   vánoc. Ohromný kýč po   všech stránkách a na všech   frontách. Naivní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Šťastný den (1995) [TV epizoda]

Šťastný den
Lola hned od rána telefonuje   s Manuelem o začarovaném   domě. Adély je líto   Josého, ale Benedikta mu   stále nehodlá odpustit. Při   obědě více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.353/0.284