reklama
 
ohodnotit

Oblomov

Neskolko dnej iz žizni I. I. Oblomova

Další název:
Несколько дней из жизни И.И. Обломова
Žánr:
Země:
Rok:
1979
Délka:
143 minut
„Životní role Olega Tabakova v originální filmové adaptaci románu I. A. Gončarova.“

Celkové hodnocení filmu Oblomov

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2009
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2018
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.11.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.3.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2007
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.11.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.1.2012
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.11.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.5.2009
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
Slamáček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2012
Bouvard
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.10.2006
SofiG
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2012
Kypck
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66444minih66444Stellina válka (2009) 
Stella's oorlog n
minih86007minih86007Plácek 3 (2007) [Video] 
The Sandlot 3 n
minih20839minih20839Těžké váhy (1995) 
Heavy weights n
minih49379minih49379Až uslyšíš zvony (1969) 
Kad čuješ zvona n
minih39249minih39249Sestry na Bahamách (2001) 
Holiday in the Sun n
minih41854minih41854Herkules (2005) [TV film] 
Hercules n
minih74029minih74029Nebezpečné svádění (2009) [TV film] 
Xtra Credit n
minih4737minih4737Buddenbrookovci (1974) [TV inscenace] 
n
minih43248minih43248Proč bychom se netopili (2008) [TV seriál] 
n
minih110823minih110823Belle (2013) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86 % (15)
6   - curil
8   - clara.bow
9   - Misantrop
9   - lucymat
10 - melakara
8   - Faye
9   - Akana
10 - dederon
9   - Blanche21
4   - jambroz58
10 - Bimbaša
7   - Slamáček
10 - Bouvard
10 - SofiG
10 - Kypck
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152444
Osobností: 636637
Fotografií: 579135
Plakátů: 275792
Obsahů a biografií: 139904

Poslední komentáře

Psi (1978)

Psi
Malé městečko ve kterém   bydlí místní cvičitel   bojových psů který je má   radši než lidi a doktor   který se psů spíše   bojí,mezi ně se více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Návrat Lew Harpera (1975)

Návrat Lew Harpera
Průměrná detektivka,najaté   soukromé očko má vyšetřit   vydírání,jenže místní   poldové se ho snaží zbavit   hned od začátku,pak se   dostaví více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Krvežíznivé opice (2007) [Video]

Krvežíznivé opice
Nebetyčná a hrozná hovadina   a kravina, kterou nezachraní   ani učinkovaní Fahrid Murray   Abraham a dalších hvězd a   hvězdiček made in hollywood.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Vždyť zalhat dítěti je tak snadn...

povídka "Svatba"

Vždyť zalhat dítěti je tak snadné
Další z nezábavných   povídek z bakalářského   cyklu. Hartl se stylizuje do   role zapšklého   postpuberťáka, který   zřejmě zaostal někde ve více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Tomb Raider (2018)

Tomb Raider
Křehká charakterní herečka   Alicia, která mi na roli   připadala nevhodná (chtěl   jsem v ní vidět spíše   některou z rychlých a   zběsilých více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.293/0.254