Zari
ohodnotit

Obsah filmu O život

 
Ošetřovatel z pohotovosti chce zachránit svou těhotnou ženu, a tak neochotně spolupracuje se zraněným mužem podezřelým z vraždy. Závodí s časem i zrádci z řad policie.

Netflix

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu O život >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

PROCESOR
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.8.2024
PROCESOR!
Hlavní hrdina -zabiják- se s tím hned od   začátku moc nemaže. A tak vznikla svěží   jízda plná akce a dějových zvratů. Já byl   spokojený.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.8.2019
Hned na začátku je potřeba uvést, že se   jedná o druhý remake francouzského   stejnojmenného snímku z roku 2010 v Česku   uveden pod názvem 'Limit'. První remake má na   svědomí Jižní Korea z roku 2014 pod názvem   'Pyojeok'. Francouzský originál je strhující   akční jízda, jihokorejský remake v podstatě   také a tak se podívejme, jak si s tím poradili   Američané. A jedná se o změnu, což není   překvapení. I přes značnou předvídavost   děje, menšího množství akce a umírněného   humoru, se ale i přesto jedná o vcelku dobrou   akční komedii s jednoduchým dějem, správným   tempem, a ano, i tou zábavností. Téma je o   zkorumpovaných policajtech, jehož centrem dění   je přeci jen poněkud neobvyklá dvojice. Oba   jsou vzniklými okolnostmi osudu spojeni a jsou   nuceni spolupracovat, byť každý z jiného   zájmu. A ta jejich vzájemná spolupráce má   vrámci daných skutků svůj určitý vývoj.   Svým způsobem se tak jedná o klasický buddy   film, byť z poněkud neobvyklou charakterovou   dvojicí. Máme tu klasický černobílý pár,   jen s jednou změnou. Černoch se vždy   prezentoval jako užvaněný týpek, což tady   použito nebylo. A je to dobře. Hodně dobře,   neboť takovéhle charakterové postavy už zavál   čas. Snímek z produkce Netflix, nesnažící se   být lecjakým unikátním filmem a tak se také   za každou cenu nesnažící diváka strhnout.   Naopak ho nechává dějem lehce proplouvat a   pokouší se navodit nenáročnou odpočinkovou   atmosféru. Vypadá to sice spíše jako   televizní projekt, ale na škodu to není. I   takovýto snímek se dá někdy po divácké   stránce užít.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.8.2019
Je to vlastně remake filmu Limit (2010) a celkem   zbytečnej. Hlavní dvojka jsou moji oblíbení   herci, ale sledovat v krátké době v podstatě   to samé moc nezabaví. A hlavně Limit byl daleko   nabušenější. Takže žádná hrůza, ale je to   průměrnej film na jedno zkouknutí, pokud Limit   neznáte klidně dáte o nějakou hvězdu i   navíc.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
O život (2019)O život (2019)O život (2019)O život (2019)
Reklama