ohodnotit

O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
59 minut
„Veselá pohádka o tom, že poctivé řemeslo vyhrává i nad peklem.“

Celkové hodnocení filmu O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.9.2019
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.5.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.12.2009
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.6.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2012
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.7.2011
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.8.2012
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2008
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
havry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53206minih53206Mrtvý sníh (2009) 
Død snø n
minih5134minih5134Císařovy nové šaty (1994) 
n
minih51366minih51366Pohřben na Sibiři (1991) 
Zateryannyy v Sibiri n
minih27769minih27769Žáby (1972) 
Frogs n
minih19360minih19360Souboj Titánů (1981) 
Clash of the Titans n
minih56905minih56905Kůzlátka, otevřete... (1965) [TV inscenace] 
Kůzlátka, otevřete... n
minih43488minih43488Bože, jak hluboko jsem klesla! (1974) 
Mio Dio come sono caduta in basso! n
minih32663minih32663Kung Prásk: Smrtonosná smrt (2001) 
Kung Pow: Enter the First n
minih48347minih48347Okruh přátel (2006) [TV film] 
Circle of Friends n
minih44997minih44997Ohnivé ženy (1984) [TV inscenace] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54 % (10)
6   - Pitryx
2   - řepešínský
2   - hvezdyn
3   - Jean-Paul
10 - dederon
3   - Persefonia
10 - Miggi
5   - Kloby
9   - PetrB.
4   - havry
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 157591
Osobností: 648109
Fotografií: 603871
Plakátů: 288412
Obsahů a biografií: 144555

Poslední komentáře

Temný rytíř (2008)

Efektní, ale neskutečné.

Temný rytíř
Tuctový a trochu vylepšený   tv seriál Knight Rider, dnes   Batman. 25,5% reality, zbytek   triky a fantazie. Ohromit   může akorát tak několik více >

Autor: Imo | Hodnocení: 4 / 10

Švadlenka (1936)

Švadlenka
L.Bárová s V.Farbasovou jako   švadlenky a spolubydlící a   H.Hass jako vtipný   francouzský návrhář,která   komolí francoštinu s   češtinou,příjemná,   průměrná trochu romantická   komedie.

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Byl jednou jeden dům (1974) [TV ...

Byl jednou jeden dům
Z dětství pamatuju jiný   konec. Nešel by udělat jako   7. paralelní díl? Sice jsem   slyšel, že je dost   prorežimní, ale je to   originál, ne nastavovaná   kaše.

Autor: New | Hodnocení: 9 / 10

Beze stop (2018)

Beze stop
Za mě nic moc ,otec s dcerou   kteří žíjí kdesi v   lese,pak je policie dostane   chytí a nutí je žít v   normálním domě ,dceři se   to počase více >

Autor: PORTER

Syn temnoty (2019)

Syn temnoty
Takoví slabý sci-fi   horor,vraždící kluk který   spadne z nebe v kosmické lodi   ujme se ho rodina kterou pak   zabije,vypadá jako by měl   více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.172/0.136