Zari
ohodnotit

Noční volání

The Night Listener

Rok:
2006
Délka:
91 minut
„Robin Williams v roli rozhlasového moderátora, který pátrá po těžce nemocném chlapci.“

Komentáře k filmu Noční volání

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
řepešínský
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.7.2009
zbytečně překombinovaný je   z celkového hlediska   psychologický film noční   volání, který se vydává   za snímek natočený dle   skutečných událostí.   pravděpodobnost, že známý   homosexuální moderátor a   spisovatel se hrou osudu   dostane do osidel bláznivé a   navíc slepé ženy, co   předstírá péči o   zneužívaného chlapce, je   tak mizivá jako   multimilionová výhra ve   sportce. noční volání   mohlo být výhrou; výhrou   pro tvůrčí štáb, kdbyby   možná původní skutečný   námět nezatížili   zbytečným balastem s patosem   osudů lidí zavrhnutých a   smůlou pronásledovaných. od   zbytečných, lépe napsáno   nadbytečných, dějových   liní oproštěné noční   volání by mělo ryzejší   podobu a tvar. v okleštěné   verzi by tak filmu zůstalo   napětí s atmosférou, s   nímž se gabriel vydává po   stopách petea, ale ve   výsledném efektu jistě   zajímavý příběh utopili v   nezáživnosti a nudě. z   těchto důvodů se noční   volání stává dílem,   které lze zařadit do   střední třídy světové   kinematografie, v níž ale   zůstává v té jeho   nejslabší části.
rankinfitch
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Robin Williams v roli   homosexuálního nočního   rozhlasového moderátora,   který se přes telefon   seznámí s umírajícím   klukem. Jednoho dne se za ním   vydává, aby s ním strávil   Vánoce, na něž byl pozván,   ale při příjezdu   zjišťuje, že nic není tak,   jak na první pohled   vypadá...
killy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.4.2008
Film ubíhá docela v klidném   až nudném tempu ad začátku   až dokonce. Příběh je   nezajímavý bez žádných   napínavých scén. Jediné co   oceňuji je kvalitní výkon   herců Robina Williamse a   Toni Collette.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama