Jeden svět
ohodnotit

Něžní zmatkáři

Zärtliche Chaoten

Další název:
Nežní zmätkári (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1987
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
1.11.1989
„Tři muži a jedna žena, která čeká dítě a tvrdí, že je jednoho z nich.“

Obsah filmu Něžní zmatkáři

 
Při natáčení dalšího filmu o Vinnetouovi, kterého hraje pochopitelně Pierre Brice, se dá dohromady poněkud neobvyklá trojice. Zmatkář Ricky, který je sice vybrán samotným Bricem do role Old Shatterhanda, ale při natáčení pokazí co může, postarší svačinář Schmidgruber, který Briceho obtěžuje se žádostí o autogram a pak omylem vstoupí přímo do natáčeného záběru a černý pyrotechnik Walker, který není schopen vyrobit požadované exploze a proto jejich zvuky imituje pusou. Všichni tři jsou pochopitelně režisérem bez prodlení propuštěni. Ovšem jen díky tomu se mohou seznámit s půvabnou dívkou Rosií, které se pokazilo auto, a pomoci ji domů, do...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Ústřední půjčovna filmů
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
německá
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Něžní zmatkáři >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.3.2019
Thomas Gottschalk se pustil do projektu ve své   podstatě těžící s jeho předchozí série o   dvou nosáčích. Náhodné setkání tentokrát   tří chlapíků snažící se nějakým způsobem   živit a přitom prožít nejedno dobrodružství.   A vlastně, to, že jsou tři a stylem příběhu,   není v tom inspirace z o dva roky staršího   francouzského snímku ´Tři muži a nemluvně´?   Tady nejde ani tak o nemluvně, jako spíš o   dámu, ke které se všichni tři vzhlíží, až   to nakonec dojde do situace, že otěhotní a sama   neví s kým. Na začátku příběhu divák   krapet zazmatkuje, jestli omylem nesleduje   mayovku, neboť se objeví starý známý   Vinnetou, ale záhy ihned dojde k rozuzlení.   Točí se další film a tvůrci mají starosti s   rolí Old Shaterhenda po zesnulém Lexi Barkerovi.   a jak to dopadne ukáže následující vývoj.   Snímek z druhé poloviny 80. let se tedy ničím   vymyká od výše zmíněné předchozí filmové   série a to jak šablonou děje, humorem,   atmosférou a celou svou okázalostí. Ale jo, sem   tam se dá něčemu zasmát, ale jinak raději nad   tím nijak moc nepřemýšlet. Žánrově by se to   dalo zařadit mezi romantické komedie, avšak   takové nenáročné letní a skutečně   odpočinkové. Nostalgie jako řemen z toho až   neskutečně září, čímž dnešní mladou   generaci těžko něco takového osloví. Škoda   malého prostoru Michaela Winslowa v jeho   imitacích všelijakých zvuků, kterými se   proslavil v americké sérii ´Policejní   akademie´. Sice další námětová vykrádačka,   ale alespoň by bylo (snad) více legrace. Snímek   tedy ani dnes nijak zvlášť po divácké   stránce, hlavně u starší generace, neuškodí,   ale noví diváci nechť od toho raději nic   výrazného neočekávají.
mikee007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.2.2018
Západoněmecká komedie
osmdesátých let, to byly upocené řachandy o   třech Švédkách v Tyrolích a dvou nosáčích   na několik způsobů. Ani jedno z těchto   veleděl nikdy nevstoupí do galerií světového   filmu.
Nicméně Gottschalka nám naši   komunističtí vůdci distribuovali poměrně   často, nejspíš v rámci reciprocity za našeho   Gotta.
Ať už to byli zmínění   "nosáči", nebo "zmatkáři",   jednalo se vždy o komedie s jednoduchým, až   dětinským humorem.
Gottschalk a jeho   přátelé většinou hrají líné lemply, které   byste v běžném životě rozhodně potkat   nechtěli. Ale nějakým zvláštním kouzlem tito   plebejci na socialistického člověka nepůsobili   úplně negativně. Ani já nemohu říci, že by   mi západoněmecké veselohry byly vyloženě   proti srsti. Výjimkou není ani film Něžní   zmatkáři, který k humoru přidal ještě kopec   romantiky. Můžete tu například zaslechnout   píseň Without you, kterou později proslavila   Mariah Carey.
Světovost tomuto snímku měla   zajistit účast Michaela Winslowa, známého   hlavně z Policejní akademie. Pro mne osobně to   však je spíše pohroma, protože za herectví   tohoto opáleného hocha je trapně i mě a to ho   osobně ani neznám. To je opravdu neštěstí. A   aby toho nebylo málo, také třetí z party   Helmut Fisher je hooodně nesympatickej   ksicht.
No, naštěstí to vše zachraňují   sympaťák Gottschalk a představitelka hlavní   ženské role, krásná Dey Young.
Něžní   zmatkáři jsou pohodovou komedií, která   neoslní, ale ani neznechutí.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2010
velmi povedené a i dnes skvělá komedie která   pohladí a polaská dušičku jednoduchý námět   skvěle převeden na obrazovku i dnes pobaví.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.2.2009
"Tři muži, tři miminka." Hláška,   která mi dodnes zní v uších, když si vzpomenu   na tento film. Pořád vidím, jak tam ta žena   leží a v náruči chová ty tři zavinutý   děti. Nebo jak potřebovala sundat flašku s   okurkama. Použila pager, aby zavolala muže a oni   si mysleli, že začala rodit. :-) No místama   jsem se fakt řezala smíchy.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.5.2008
Tři muži, tři miminka.
Taková nenáročná komedie o třech popletených   pánech, jimž padne všem do oka (a nejen do oka)   krásná slečna. A ouha, ona čeká miminko, tak   to bude hodně ztřeštěných situací, když si   vezmeme, že ani jeden neví, komu to miminko   vlastně patří:-)) Ale jak název napovídá, s   prázdnou neodejde nikdo. Tento film mám ráda,   není tedy přímo ze soudku těch skutečných   komedií, u nichž se stále od srdce bavím, ale   působí spíše takovým zklidňujícím a   bezstarostným dojmem. Prostě lepší průměr.   Situační scénky jsou docela vtipné (např.   jeden z nápadníků jedoucí na vodním člunu   přes ulice města), avšak při častém   koukání už by spíš působily křečovitě.   Zkrátka jednou za delší čas vidět tento film   můžeme.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih8681minih8681Hrací skříňka (1989) 
Music Box n
minih47909minih47909Comeback (2008) [TV seriál] 
Comeback n
minih49108minih49108Ozbrojení a nebezpeční (2009) 
Armored n
minih22507minih22507Winds of the Wasteland (1936) 
Winds of the Wasteland n
minih69292minih69292Limit (2010) 
À bout portant n
minih115633minih115633Vlkodlak: Zabijácký virus (2013) [TV film] 
Battledogs n
minih61228minih61228Dítě z Manhattanu (1982) 
Manhattan Baby n
minih43614minih43614Bourneovo ultimátum (2007) 
The Bourne ultimatum n
minih62097minih62097Akcelerace smrti (2008) [TV film] 
Crash and Burn n
minih25787minih25787Sever a Jih (1985) [TV seriál] 
North and South n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Něžní zmatkáři 2 (1988)

 Něžní zmatkáři 2 (1988)
Něžní zmatkáři 2 n
Zärtliche Chaoten II
Žánr: komedie
Země: NSR
Režie: Holm Dressler

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10