Zari
ohodnotit

Nejbáječnější Karkulín na světě

Världens bästa Karlsson

Další název:
Karlsson on the Roof
Země:
Rok:
1974
Délka:
99 minut

Obsah filmu Nejbáječnější Karkulín na světě

 
Příběh vypráví o sedmiletém chlapci jménem Svante Svantesson, kterému říkají Lillebror. Malý Lillebror žije s rodiči a sestrou na jednom Stockholmském předměstí a cítí se opuštěně. Jeho starší sestra už má větší kamarády, takže si moc nerozumějí. Jednoho dne ale Lillebror pozná nového kamaráda. Jmenuje se Karkulín a bydlí na střeše jednoho z blízkých domů, aniž by o tom někdo dospělý tušil. Celkově je Karkulín velice zvláštní. Umí dokonce létat a brzy se s Lillebrorem spřátelí. Oba spolu zažijí nejedno zajímavé dobrodružství.

Autor: miklus
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

miklus
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.5.2009
Zajímavý film pro děti. Astrid Lindgrenová   měla opravdu velikou fantazii. Osamělý kluk,   který najde kamaráda, který je tak trochu jako   z jiného světa. Zažijí spolu řadu příhod.   Podobného přítele by si přál poznat asi   každý (v určitém věku). V deseti letech se mi   tenhle film moc líbil, šel jsem tenkrát do   knihovny a vypůjčil si psanou podobu příběhu.   Je pravda, že do filmu byly použity jen vybrané   části knihy, ale i tak Vás film v žádném   případě nezklame.
vaclavka55
Hodnocení:
Přidáno: 27.3.2008
Tento film jsem poprvé vyděla no už je to   hodně let zpátky mám ho natočený a když mám   náladu ráda se na něho podívám a mám pocit   že se vrátil čas a že jsem znovu malá !   Myslím že za podívání stojí a že kouzelný   příběch šibalského karkulína vas zaujme !


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Peter Hajek

Hajek Peter

Naposled navštívené:
Peter Hajek

Hajek Peter