reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Nebožtíci na bále

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.5.2018
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.12.2007
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2011
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2013
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.5.2011
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2009
Martyula123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7062minih7062Dva muži hlásí příchod (1975) 
n
minih100789minih100789Pád Bílého domu (2013) 
Olympus Has Fallen n
minih27769minih27769Žáby (1972) 
Frogs n
minih24529minih24529Švadlenka (1936) 
Švadlenka n
minih5619minih5619Četník ze Saint Tropez (1964) 
Le Gendarme de Saint-Tropez n
minih24541minih24541Zločin v Modré hvězdě (1973) 
Zločin v Modré hvězdě n
minih110232minih110232Vlhká místa (2013) 
Feuchtgebiete n
minih63895minih63895Recept na rozloučenou (1989) [TV film] 
Recept na rozloučenou n
minih15539minih15539Pátrací eso (1993) [Video] 
Bounty Tracker n
minih72396minih72396Nebezpečná kořist (2010) 
La Proie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (12)
6   - Pitryx
6   - hvezdyn
7   - georginaa
6   - Serpentina
8   - payo1555
6   - REKBRIT
8   - melakara
8   - oulisna
8   - sakro
7   - miroslav22
6   - tvo
8   - Martyula12

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

16 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Margaret Thatcherová: Železná ...

08:30 - 10:00

46 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Případy pro Lauru (2014) [TV s...

08:50 - 09:45

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

09:15 - 10:20

1 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150703
Osobností: 634101
Fotografií: 574731
Plakátů: 273075
Obsahů a biografií: 138428

Poslední komentáře

Až na krev (2007)

Motor kapitalismu...

Až na krev
Je to drsný western z   prostředí "naftokopů".   Sugestivní a syrový a místy   s drsnými scénami, jak od   Tarantina. Film je natočen   podle více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Čertoviny (2017)

Čertoviny
Jeeeeej,dalsia nadherna ceska   rozpravka. Krasne spracovana   do detailov, vsetko bolo tak   prepletene a nakoniec sa   vsetko rozuzlilo......čerti   budu vzdy top.

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Tělo (2015/1)

Tělo
Silnej filmek, trojportrét   tří postav, které se   každá po svém, i   společně, vyrovnávají se   svými bolestmi, ze ztráty   blízké osoby. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Typické současné akční   scifi s Dwaynem Johnsonem v   hlavní roli a to je jediné   plus. Jinak mi ty gorily,   godzily, autoboti a kaiju   více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Hrdinové ohně (2017)

Hrdinové ohně
Obvyklý hrdinský příběh   "podle skutečné události"   na kterém je dobré několik   věcí. Herecké výkony v   první řadě. Také to   scénář nijak více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.149/0.113