Zari
ohodnotit

Nebezpečný kontrakt [TV film]

Escape: Human Cargo

Další název:
Lidská zásilka
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
105 minut
„Co je ve smlouvě psáno, nemusí být vždy dáno. Obchod s arabským šejkem se pro amerického stavitele změní v boj o holý život.“

Komentáře k filmu Nebezpečný kontrakt

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.1.2011
Průměrný americký   televizní thriller, který je   situován do sedmdesátých   let minulého, což je na něm   asi to nejzajímavější.   Dnes už trochu zprofanované   arabské téma. Ale přesto   možnost vidět dobré herce   Stephena Langa a Treata   Williamse mladší o deset   let. Ale ne, že by ten   rozdíl věku byl nyní nějak   vidět. Jsou to držáci.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.3.2013
Jiný kraj = jiný mrav, což   se arabského světa týká v   plné míře, zvláště pak   pro toho, kdo se s ním   dostane do nějakého   hlubšího styku. Zde   zobrazený příběh je sice   extrém, ovšem při jeho   sledování mi bylo opravdu   úzko a těsně po jeho   shlédnutí bych pravděpodně   váhala i nad služební   cestou do Pardubic. (do té   rozměrově standardní bedny   bych se totiž asi   nevešla...)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama