ohodnotit

Nebezpečná štvanice [TV film]

A Friday Night Date

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
96 minut
„Cesta autem, která se pro dvojici vysokoškoláků promění v zoufalý boj o život.“

Celkové hodnocení filmu Nebezpečná štvanice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.5.2009
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.9.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.11.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.5.2010
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2008
saimon.1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
LUCIUS
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33722minih33722Černý Orfeus (1959) 
Orfeu Negro n
minih115889minih115889Sex nebo život! (2012) 
Love Bite n
minih71049minih71049Já, Natálie (1969) 
Me, Natalie n
minih41357minih41357Hon na Orla (2006) 
The Hunt for Eagle One n
minih47754minih47754Kaidan (2007) 
Kaidan n
minih69248minih69248The Dog Who Saved Christmas (2009) [TV film] 
The Dog Who Saved Christmas n
minih54199minih54199Setkání v New Yorku (2006) 
New York Waiting n
minih39944minih39944Peníze těch druhých (1991) 
Other People's Money n
minih13907minih13907Největší námořní bitvy 2. světové války (2002) 
Great Sea Battles of World War II n
minih134439minih134439Můj král (2015) 
Mon roi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.4 % (9)
5   - curil
1   - Chrustyn
3   - R.RICKIE
2   - luan66
5   - MaKy92z
6   - rosta12
5   - Nob.r
7   - saimon.1
6   - LUCIUS

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:50

85 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

ČT2 - Hraje vám... Stříbrňanka

03:10 - 03:45

30 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

25 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:20 - 04:20

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 157168
Osobností: 646879
Fotografií: 601796
Plakátů: 287202
Obsahů a biografií: 144147

Poslední komentáře

Sdílej (2019)

Sdílej
Odpudivá slečna patrně   indoizraelské národnosti se   na párty zlíská do němoty   a po nějaké době zjistí,   že se kdesi vyskytuje video s   více >

Autor: corea | Hodnocení: 1 / 10

Děvče z předměstí anebo Všecko p...

Děvče z předměstí anebo Všecko příjde na jevo
Jako představení této   pannenské taškařice na   divadle by snad šlo ale film   je tak rozvláčný, i když   film je nadupán skvělými   herci, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Valutová příhoda (1986) [TV epiz...

Valutová příhoda
Vaculík jako naivní   číšník, který si chce   pomoct kšeftíkem k   penězům. Příběh nijaký,   mě však ale vždy na tomto   dílu zaujme   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Román pro muže (2010)

Román pro muže
Miroslava Donutila jsem jako   herce nikdy moc neuznávala,   ale je mu třeba přiznat ke   cti,že v Románu zahrál   nechutného manipulanta velmi více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Ticho před bouří (2018)

Ticho před bouří
A tak by to byl možná   skvělý film bez těch   zbytečných scén. Těch je   tu více než je zdrávo. No,   škoda, takže když   spočítám tu hluchotu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.316/0.284