Zari
ohodnotit

Nebe existuje

Heaven Is for Real

Další název:
Nebo nie je výmysel
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
95 minut
„Ve chvíli, kdy se ocitl na pokraji smrti, navštívil nebe...“

Komentáře k filmu Nebe existuje

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.12.2014
Přišlo mi, jakoby film byl   natočen na přání   samotného papeže. Děj   tohoto filmu je zasazen do   silné křesťanské rodiny,   kde se synovi Grega Kinneara   stane smrtelná nehoda a   dokonce se dostane do Nebe.   Jestli zemřel nebo ne,   neprozradím, ale jen chci   tím naznačit, že snímek je   o Nebi. Snímek ale není   vůbec kvalitní, je hrozně   protažený a hloupý s   chabými dialogy a hereckými   výkony.
Randall   Wallace mě jako režisér   nikdy nepřesvědčil. Jeho   filmy jsou nekvalitní a   hrozně dětské. Film není   dobrý, jenom ztráta času.
MildaX
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.7.2015
Film je taková barevná   reklamní agitka na dokonalou   americkou křesťanskou   rodinu. Příběh   fantazírujícího dítěte,   kterému to jeho rodiče   věří, a to je přece   důkaz. A všichni se mají   rádi a slunce krásně   svítí a všechny živostní   starosti vyřeší nedělní   kázání v kostele. Jenže   jako kniha to možná funguje,   ale jako film je ten příběh   nuda.
bobo336
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.11.2016
Heaven Is for Real
Absolútna katastrofa! Nie,   že by to bolo nejako zle   spracované ba priam naopak na   kresťanské pomery je to   luxus ALE film je vo svojej   podstate veľmi egoistický   hovoriaci, že kresťanstvo je   tá jediná správna cesta a   všetky iné náboženstvá by   mali byť zatratené a ľudia,   ktorí veria v niečo iné sú   tí zlí... mohol by to byť   teoreticky zaujímavý scenár   keby to nebolo tlačené a   hrotené do extrému.   Nehovoriac o tom, že   najpodstatnejšiou postavou   film a hlavným nosným bodom   toho veľkého   "Posolstva" je   4-ročný chlapec... v čom ja   osobne vidím vcelku veľký   problém nakoľko keď už   chceme niekoho presvedčovať   o tom, že kresťanstvo je to   pravé chcel by som radšej   nejakú postavu, ktorej   charakter by som aspoň mal   možnosť spoznať a mal by   svoj vlastný názor, ktorý   by si aj vedel zdôvodniť. Za   mňa sklamanie a to som mal   nízke očakávania.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ron Stannett

Stannett Ron

Hledání Jimmyho (Looking for Jimmy)

Hledání Jimmyho
Looking for Jimmy

Josef Abrhám

Abrhám Josef

Ali Birang

Birang Ali

Naposled navštívené:
Ron Stannett

Stannett Ron

Hledání Jimmyho (Looking for Jimmy)

Hledání Jimmyho
Looking for Jimmy

Josef Abrhám

Abrhám Josef

Ali Birang

Birang Ali