Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.3.2020
Super
vzpomínka na něco, co jsem   jako malý poslouchal na   deskách :-) Písničky moc   nemusím, ale povídky a   hlavně dialogy pánů Šimka   a Grossmana jsou   nesmrtelné...
Hortensie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.7.2011
Geniální humor
Různé humoristické pořady   a vyprávěnky nejsou zrovna   můj šálek kávy. Pravěkým   historkám od F. R. Čecha se   celkem vyhýbám, chladným   mě nechává také Jára   Cimrman a jeho tvůrčí tým.   Nicméně, každému sedne   něco jiného a tento typ   humoru vůbec nikomu neberu.   Ovšem povídky M. Šimka a J.   Grossmana - to je něco   neuvěřitelného! Ať již v   podobě zvukové či čtené,   dokážou mě tyto naprosto   geniálně a břitkým humorem   napsané "stořky"   znovu a znovu doslova   "rozsekat". Velká   škoda obou pánů, kteří   vnesli do českého humoru   zcela nový a co je   nejdůležitější -   neohraný prvek, který se   nezevšední ani při   opakovaném shlédnutí či   čtení. Svou úroveň si   povídky držely i tehdy,   když pana Grossmanna   vystřídal Jiří Krampol.   Stojí-li za to čas od času   oprášit staré gramo a   vylovit gramodesky, je to   právě i kvůli těmto   báječným a na duši   hladících historek "ze   života", které zcela   překonaly svou dobu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Emilien De Falco

De Falco Emilien

Marketa Lazarová

Marketa Lazarová
Marketa Lazarová

Naposled navštívené:
Emilien De Falco

De Falco Emilien

Marketa Lazarová

Marketa Lazarová
Marketa Lazarová