reklama
 
ohodnotit

Návštěva z oblak

Žánr:
Rok:
1955
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
12.8.1955

Celkové hodnocení filmu Návštěva z oblak

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.5% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2007
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.7.2016
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.7.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.5.2016
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.8.2007
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.4.2007
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.4.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.5.2010
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.4.2015
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.4.2006
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.8.2011
qerulant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.8.2007
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.11.2010
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
anubis1234
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.2.2017
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.12.2011
Premek14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih114767minih114767Dobroty (2001) [TV pořad] 
Dobroty n
minih62354minih62354Sněhová královna (2002) [TV film] 
Snow Queen n
minih29728minih29728Jsem uprchlý galejník (1932) 
I Am a Fugitive from a Chain Gang n
minih6689minih6689Doly krále Šalamouna (2004) [TV film] 
King Solomon's Mines n
minih52142minih52142Noc v Casablance (1946) 
A Night in Casablanca n
minih48926minih48926Šibalství Scapinova (1961) [TV inscenace] 
Šibalství Scapinova n
minih147715minih147715Jeden Štědrý den (2014) [TV film] 
One Christmas Eve n
minih27192minih27192Vítejte v Holly Springs (1998) 
Cookie's Fortune n
minih4839minih4839Byl jednou jeden policajt (1972) 
Il Etait Une Fois Un Flic… n
minih23886minih23886Zlaté věže (1951) 
The Lavender Hill Mob n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.5 %
1   - curil
6   - clara.bow
6   - Pitryx
2   - M.A.G.
8   - martin.stu
6   - Faye
6   - nick4
6   - dandysek
9   - oulisna
10 - dederon
6   - rosta12
4   - ASPHALT
5   - Bape
9   - miroslav22
5   - qerulant
5   - antoninses
7   - kreator23
8   - tvo
4   - anubis1234
5   - Pavelpi

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

137 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Čaj pro třetího

04:15 - 04:40

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:05 - 04:55

27 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

04:30 - 06:20

2 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.493/0.455