reklama
 
ohodnotit

Návštěva z oblak

Žánr:
Rok:
1955
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
12.8.1955

Celkové hodnocení filmu Návštěva z oblak

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.6% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2007
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.7.2016
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.7.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.5.2016
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.8.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.10.2017
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.4.2007
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2007
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.12.2017
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.4.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.2.2012
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.4.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.5.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.8.2011
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.4.2006
qerulant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.8.2007
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.11.2010
anubis1234
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.2.2017
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.12.2011
Jarda2206
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.10.2017
Premek14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29680minih29680Stín pochybnosti (1998) 
Shadow of Doubt n
minih40680minih40680Ztracená patrola (1934) 
The Lost Patrol n
minih27941minih27941Roxana (1987) 
Roxanne n
minih27469minih27469Instinkt (1999) 
Instinct n
minih34418minih34418Aucassin a Nicoletta (1980) 
Aucassin a Nicoletta n
minih48255minih48255Po stopách hvězd: Pavel Bobek (2008) 
n
minih79983minih79983The Black Orchid (1958) 
The Black Orchid n
minih4448minih4448Bolero (1934) 
Bolero n
minih46281minih46281Prstýnky na jejích prstech (1942) 
Rings on Her Fingers n
minih47361minih47361Krvavá laguna (2007) 
Black Water n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.6 %
1   - curil
6   - clara.bow
6   - Pitryx
2   - M.A.G.
8   - martin.stu
6   - Faye
5   - melakara
6   - nick4
6   - dandysek
4   - Petak69
9   - oulisna
10 - dederon
4   - ASPHALT
6   - rosta12
9   - miroslav22
5   - Bape
5   - qerulant
5   - antoninses
4   - anubis1234
7   - kreator23

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266439
Obsahů a biografií: 135737

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.64/0.596