reklama
 
ohodnotit

Náhodou je príma!

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1988

Celkové hodnocení filmu Náhodou je príma!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.5.2008
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.6.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2014
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
15.3.2008
Jorge
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2012
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.8.2015
rudyzzr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.4.2010
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41558minih41558Princ a chuďas (1971) [TV film] 
Princ a chuďas n
minih140493minih140493Zádušní oběť (2015) [TV film] 
n
minih11926minih11926Malý velký hokejista (1982) 
Malý velký hokejista n
minih53514minih53514O tlustém pradědečkovi (1970) [TV inscenace] 
O tlustém pradědečkovi n
minih36230minih36230Modrý koberec (1972) [TV inscenace] 
Modrý koberec n
minih7506minih7506Facka (1974) 
La gifle n
minih18821minih18821Sicilský klan (1969) 
Le Clan des Siciliens n
minih31701minih31701Krásná hašteřilka (1991) 
La belle noiseuse n
minih91365minih91365Aplaus (2012) [TV film] 
n
minih21456minih21456Třináctý revír (1946) 
13. revír n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.8 % (9)
2   - hvezdyn
7   - jmenuji.se
7   - nick4
1   - michal33
6   - Jorge
10 - dederon
10 - mary.charl
2   - rudyzzr
7   - J.Zaborsky
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152327
Osobností: 636474
Fotografií: 578311
Plakátů: 275646
Obsahů a biografií: 139803

Poslední komentáře

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Mečiar (2017)

super

Mečiar
Mam rad dokumenty . A za mně   parádní shrnutí   politického vzestupu i padu

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Ip Man: Zrození legendy (2010)

Ip Man: Zrození legendy
Na prvé dva filmy s Donnie   Yenom to nemá, on tam   jednoducho chýba a nepomahá   ani Sammo Hung. Aspoňže   súboje sú zdarilé a   zápletka má dramatický   náboj.

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.149/0.105