reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 28.2.2017 a svátek má Lumír. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Náhodou je príma!

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1988

Celkové hodnocení filmu Náhodou je príma!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.5.2008
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.6.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2014
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
15.3.2008
Jorge
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2012
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.8.2015
rudyzzr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.4.2010
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih74282minih74282Total Recall (2012) 
Total Recall n
minih48161minih48161O skleničku víc (1953) 
O skleničku víc n
minih19852minih19852Stůj při mně (1986) 
Stand By Me n
minih75334minih75334Jako v zrcadle, jen v hádance (2008) 
I et speil i en gåte n
minih18307minih18307Řezník (1970) 
Le Boucher n
minih19011minih19011Slavní jezdci (1965) 
The Glory Guys n
minih4778minih4778Kanibal! Muzikál (1996) 
Cannibal: The Musical n
minih15467minih15467Partie krásného dragouna (1970) 
n
minih7225minih7225E.T. - Mimozemšťan (1982) 
E.T. The Extra-Terrestrial n
minih20390minih20390Ta naše písnička česká II (1990) 
Ta naše písnička česká II n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.8 %
2   - hvezdyn
7   - jmenuji.se
7   - nick4
1   - michal33
6   - Jorge
10 - dederon
10 - mary.charl
2   - rudyzzr
7   - J.Zaborsky
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141659
Osobností: 606724
Fotografií: 526781
Plakátů: 254025
Obsahů a biografií: 130361

Poslední komentáře

Invaze terordaktylů (2016)

Invaze terordaktylů
Z vesmíru pořád něco padá   a pořád skýtá mnohá   nebezpečí. Tentokrát to   jsou Pterodaktylové a   protože dva maníci sebrali   někde za více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Za láskou vzhůru (2016)

Za láskou vzhůru
Příběh o lásce a lidských   předsudků. Jako komedie   slabší určitě toto téma   by si zasloužilo více   komedie.

Autor: wena | Hodnocení: 7 / 10

Sedm statečných (2016)

Sedm statečných
Klasika klaďáci trefjej   všechno a záporňáci to se   zbraní moc   neumějí.
Výběr všech   národností a ras se pustí   do záchrany s pomocí více >

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Kód Enigmy (2014)

Mimoni nejsou blbci

Kód Enigmy
Moc děkuji. Už to   nezachráním, už mi bylo 26   let, ale aspoň mne maminka   civilizovala. Kdyby ne, třeba   bych dopadl podobně jako pan   více >

Autor: Ficklip | Hodnocení: 10 / 10

Kód Enigmy (2014)

Cizí peří

Kód Enigmy
Další z téměř nekonečné   řady snímku které se   tváří seriozně ale mají   spíš propagandistický úkol   jak "narovnat" dějiny či   zásluhy v více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.842/0.822