ohodnotit

Nadměrné maličkosti [TV cyklus]

Loupežníci (2005) - 14. díl

Další název:
Nadměrné maličkosti: Loupežníci
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
41 minut
„V zoufalé situaci se lidé odhodlají k věcem, na které by jinak ani nepomysleli. A dobře by udělali.“

Celkové hodnocení filmu Loupežníci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.8.2007
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.7.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.7.2010
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.10.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2009
Dejw86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.7.2010
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.12.2010
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.8.2009
Bouchy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.9.2013
Premek14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2014
tedickove
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30722minih30722Hellboy (2004) 
Hellboy n
minih38774minih38774Jeho fotr, to je lotr! (2004) 
Meet the Fockers n
minih29475minih29475Sleduje tě vrah (2000) 
The Watcher n
minih5622minih5622Čingischán (1965) 
Genghis Khan n
minih42107minih42107Ex offo (1998) [TV hra] 
n
minih61740minih61740Ošklivé káčátko a já (2006/1) [TV seriál] 
The Ugly Duckling and Me! n
minih41253minih41253Vykradači hrobek (2001) 
Revelation n
minih49956minih49956O bílé paní (2008) [TV film] 
O bílé paní n
minih27978minih27978Zrcadlo (1975) 
Zerkalo n
minih95927minih95927Stopy, fakta, tajemství (2012) [TV cyklus] 
Stopy, fakta, tajemství n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.9 % (11)
5   - Faye
9   - Ondrej_pri
6   - Milicent
7   - Persefonia
6   - rosta12
6   - Dejw86
7   - PERNIKAR
1   - Kloby
7   - Bouchy
7   - Premek14
6   - tedickove

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

01:10 - 02:15

24 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Rodina je nejvíc

01:00 - 01:45

34 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

00:50 - 01:40

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:05 - 02:00

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154595
Osobností: 640018
Fotografií: 588861
Plakátů: 279986
Obsahů a biografií: 141644

Poslední komentáře

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody
Čekala jsem netrpělivě na   tento film. Vůbec mně   nezklamal. Je perfektní,   úžasná muzika, skvělé   výkony herců. Z kina jsem   šla absolutně nadšená.   Doporučuji všem, kteří   mají rádi dobrou hudbu.

Autor: Majdulka | Hodnocení: 10 / 10

Most! - 3. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 3. díl
Trošku nůďa, až na   akci:"Odvez ho do Chomutova.   Myslíš do spalovny? Ne, do   nemocnice!"
Jinak   benefity pracovního poměru   obecního vymahače by mohly   být pro některé jedince i   zajímavé.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Ratatouille (2007)

Ratatouille
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

14+ (2015)

cesky

14+
Chci to videt krasny folm fakt   uplne nadherny moc nadherny   fakt je tam hodne lasky proste   krasny fakt

Autor: Kujina | Hodnocení: 4 / 10

Pappa e ciccia (1983)

Pappa e ciccia
Průměrná italská   bláznivá komedie rozdělená   do dvou vzájemně   nesouvisejících epizod.   Hrdiny hrají Lino Banfi a   Paolo Villaggio, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.137/0.105