reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Na Vánoce budu doma

I'll be Home for Christmas

Další název:
Na Vianoce budem doma (SK)
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
86 minut

Celkové hodnocení filmu Na Vánoce budu doma

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.12.2008
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.7.2008
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.12.2007
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.7.2008
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.11.2016
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.1.2008
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.1.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.12.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2011
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2012
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.12.2008
Anksa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.6.2010
Koldyn11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.3.2009
Tichoslapek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.10.2011
Skeebe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih71079minih71079Fort Massacre (1958) 
Fort Massacre n
minih65218minih65218Sucker Punch (2011) 
Sucker Punch n
minih48810minih48810Motýlí mrak (1977) 
Leptirov oblak n
minih29728minih29728Jsem uprchlý galejník (1932) 
I Am a Fugitive from a Chain Gang n
minih47914minih47914Max Payne (2008) 
Max Payne n
minih43312minih43312Souboj o vše (2002) [TV film] 
Joe and Max n
minih32909minih32909Stát se hvězdou (2001) 
Glitter n
minih107236minih107236Skrytá zlost (2013) 
Bottled Up n
minih37163minih37163Snílci (2003) 
I Sognatori n
minih43291minih43291Nikomu to neříkej (2006) 
Ne le dis á personne n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 %
7   - curil
7   - ajaajena
6   - dandysek
5   - Kmotr95
4   - Petak69
4   - michal33
7   - smíšek
6   - rosta12
7   - miroslav22
9   - Stallone56
6   - Ondra44
9   - Anksa
4   - Koldyn11
5   - Tichoslape
10 - Skeebe
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141585
Osobností: 606479
Fotografií: 526537
Plakátů: 253972
Obsahů a biografií: 130304

Poslední komentáře

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Aligátor (1980)

Aligátor
Začala osmdesátá léta a na   stříbrná plátna se   dostavil další zvířecí   hromotluk. Aligátor. Oběť   výzkumů, který dal   člověku náležitě co více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Delta Force 2 - Kolumbijská spoj...

Delta Force 2 - Kolumbijská spojka
Druhý snímek je od   předchozího velice vzdálen,   ale to nic nemění na   povyšování patriotismu a   zarputilého boje proti   zločinu. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.465/0.441