reklama
 
ohodnotit

Na ostří meče

Gedo

Další název:
Fatal Blade
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Na ostří meče

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.12.2008
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.7.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.9.2008
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
METALIK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.1.2008
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.10.2009
Roman14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14837minih14837Oheň v oblacích (1993) 
Fire in the Sky n
minih29168minih29168Bídníci (1978) [TV film] 
Les Miserables n
minih145212minih145212Kojak: Vždycky je tu něco (1990) [TV film] 
Kojak: It's Always Something n
minih36772minih36772Dům bláznů (2002) 
Dom durakov n
minih72528minih72528Space Buddies (2009) [Video] 
Space Buddies n
minih36255minih36255Skleník (1976) [TV inscenace] 
Skleník n
minih135742minih135742Láska z Khon Kaen (2015) 
Rak ti Khon Kaen n
minih5445minih5445Časovaná lidská bomba (1995) 
n
minih94152minih94152Pot a krev (2013) 
Pain and Gain n
minih8610minih8610House Party (1990) 
House Party n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 % (7)
3   - curil
4   - M.A.G.
9   - rosta12
7   - KURUAZIE
9   - METALIK
8   - moramp
7   - Roman14
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152352
Osobností: 636505
Fotografií: 578387
Plakátů: 275660
Obsahů a biografií: 139823

Poslední komentáře

Silnice (1972) [TV film]

Silnice
Profesor po přednášce, chce   odejet autem z Brna do Prahy a   zrovna natrefí na zloděje,   kterému se zalíbilo jeho   auto. Neztratí hlavu a   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Zeťák (1993)

Zeťák
Tak to je fakt velká   trapárna! Crawl pořád   fňuká, vtipy chybí zcela.   Tváří se jak bukvice,   vypadá jak bukvice a asi to i   bukvice bude.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.347/0.314