Zari
ohodnotit

Na cestě

On the Road

Další název:
Sur la route
Rok:
2012
Délka:
134 minut
„Kultovní generační výpověď Jacka Kerouacka konečně na filmovém plátně.“

Komentáře k filmu Na cestě

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.8.2014
Knížku Jacka Kerouacka jsem   četl několikrát a dovolím   si poznamenat, že filmový   příběh je natočený dost   volně. Nicméně, jak už   píše níže vojtam, road   movie není a nebude nikdy   dost. Pokud se nebude jednat o   americké středoškolačky   nebo roztleskávačky v cestě   za svými idoly nebo na   nějakou street dance. To je   potom teprve utrpení. Film je   natočený poutavě, není   chvilka pro nudu.
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.5.2014
Ten pytel "Ze života   beatniků", co se   poslední dobou roztrhnul,   vydal svůj nejtrapnější   obsah. Po poprojekčním   pocitu, že jsem zblbla, ráno   už nebylo naštěstí   památky. Dvě hvězdy, jako   vyjádření vděku.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.11.2012
On the road...
Jak už název snímku   napovídá, půjde o road   movie a ty já mám rád. Film   má návíc velmi dobré   herecké obsazení, až na   hlavního hrdinu Sama Rileye,   kterého jsem viděl hrát   poprvé a svým výkonem mě   moc nezaujal, zbytek je   plejáda zvučných   hollywoodských jmen. Za   zmínku určitě stojí i   režiser Walter Salles   kterému jdou životopisné   snímky jako po másle.
Tady to není jinak,   zachycuje mladá léta   začínajiciho spisovatele   Sala Paradise a jeho přátel.   Snímek je natočen podle   románu Jacka Kerouaca.
A jak to tak bývá u   umělců, film je plný   dobrodružství, sexu, drog a   opravdových přátelství.   Ač má film 140 min, já se   nenudil ani na chvilku. Jen   málá perlička na závěr -   kdo chce vidět kozy Kristen   Stewart, tak ať na to mrkne,   poprvé ve filmu co je ukáže   v plné parádě. A pobavil   mně Steve Buscemi v roli   homosexuála. Za mě 7:-DDD

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama