Zari
ohodnotit

Muži

Les hommes

Další název:
Regolamenti di conti (IT); Killing in the Sun
Žánr:
Země:
Rok:
1973
Délka:
100 minut

Obsah filmu Muži

 
Fantoni, člen korsické mafie, se podílí na pašování amerických cigaret do Francie. Jeho společníci jsou Ange Leoni, Raphael Bozzoconi, majitel herny, a americký dodavatel Everett. Když je Bozzoconi zabit, policie zatkne za vraždu Fantoniho. Je nevinný a po půl roce je propuštěn.

Korsičan je odhodlaný pomstít se za zradu svým společníkům. Zabije Leoniho a na řadě jsou další. Mafie chce za každou cenu zachránit obchod s pašovaným zbožím a proto se snaží Fantoniho odstranit dříve, než naplní svou pomstu. Likvidací je pověřen Vince, jeho nejlepší přítel.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2020
Marseille a její krásné okolí, město   přístav, kde se setkávají pašeráci z celého   světa. I zde se odehrává částečně příběh   korsického mafiána a jeho výnosného obchodu s   pašováním amerických cigaret. Závist   konkurence a snaha převzít jeho job přivede   Korsičana, křivě nařčeného z vraždy, do   vězení. A pak začne ta pravá gangsterka,   pomsta bude sladká. Michel Constantin v jedné ze   svých nejlepších rolí tvrďáka a mafiána   Fantoniho, který je patřičně obratný v   honičkách a přestřelkách a divák si užije.   Určitě alespoň fandové francouzských a   italských kriminálek ze sedmdesátých let.   Michelovi zdařile sekundují Henry Silva, jako   odporný záporák a americký pašerák, stejně   jako Michel Bozzuffi v roli zrádného přítele   Vinceho.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ernest Johnson

Johnson Ernest

Naposled navštívené:
Ernest Johnson

Johnson Ernest