Muži (1973)

Muži (Les hommes)
86.7 %
 
 

Les hommes

Další název: Regolamenti di conti (IT); Killing in the Sun

    Žánr: krimi
    Země: Francie / Itálie
    Délka: 100 min.
Fantoni, člen korsické mafie, se podílí na pašování amerických cigaret do Francie. Jeho společníci jsou Ange Leoni, Raphael Bozzoconi, majitel herny, a americký dodavatel Everett. Když je Bozzoconi zabit, policie zatkne za vraždu Fantoniho. Je nevinný a po půl roce je propuštěn.

Korsičan je odhodlaný pomstít se za zradu svým společníkům. Zabije Leoniho a na řadě jsou další. Mafie chce za každou cenu zachránit obchod s pašovaným zbožím a proto se snaží Fantoniho odstranit dříve, než naplní svou pomstu. Likvidací je pověřen Vince, jeho nejlepší přítel.  Autor: curil

režie:
Daniel Vigne
 
 
hraje:
Michel Constantin (Marius Fantoni 'Fanto'), Marcel Bozzuffi (Félix Vinciguerra 'Vinci'), Angelo Infanti (Ange Leoni), Henry Silva (Everett), Vittorio Sanipoli (Grisoni), Denis Manuel (Sauveur Leoni), Michel Bertay (divizní komisař Villedieu), Marco Perrin (komisař Maestracci), Yves Gabrielli (Simon Castelli), Marc Arian (předseda soudu), Nicole Calfan (Nuncia Marchetti), Georges Alban, Claude Winter, Jean Luisi (Dominique Michaeli)
 
 
scénář:
Léo Carrier
 
 
kamera:
Jean Charvein
 
 
hudba:
Christian Gaubert, Francis Lai
 
 
střih:
Laurence Leininger
 
 
zvuk:
Alain Lachassagne
 
 
dabing:
Jacques Robert
 
 
fotograf:
André Perlstein ((neuveden))
 
 
producent:
Alain Darbon
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.