reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.2.2017 a svátek má Svatopluk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Můj malý poník a jeho přátelé [TV seriál]

My Little Pony and Friends

Další název:
My Little Pony 'n Friends; Můj malý Pony; Malí poníci a jejich přátelé
Rok:
1986
Délka:
30 minut, 39 epizod, 1986-1987

Celkové hodnocení filmu Můj malý poník a jeho přátelé

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.12.2009
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.1.2017
asdf23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.1.2012
Kralicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.10.2014
leosmach
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.11.2007
Ghost99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36993minih36993The Mole People (1956) 
n
minih51173minih51173Jsi můj život (2006) [TV seriál] 
Sos mi vida n
minih118613minih118613Tammy (2014) 
Tammy n
minih9622minih9622Jestřábí moudrost (1989) 
Jestřábí moudrost n
minih21732minih21732Upír Nosferatu (1979) 
Nosferatu: Phantom der Nacht n
minih83154minih83154Volejte věštce (2008) [TV pořad] 
Volejte věštce n
minih27917minih27917Hvězdné dítě (1997) 
Star Kid n
minih38397minih38397Medvídek Pú: Jaro s klokánkem Rú (2004) [Video] 
Winnie the Pooh: Springtime with Roo n
minih10716minih10716Králové Slunce (1963) 
Kings of the Sun n
minih11019minih11019Kwaidan - Černé vlasy (1964) 
Kaidan n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
10 - AGAMEMNON
10 - Anonnim
8   - asdf23
5   - Kralicek
4   - leosmach
4   - Ghost99
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141500
Osobností: 606102
Fotografií: 526391
Plakátů: 253873
Obsahů a biografií: 130275

Poslední komentáře

Na dřeň (2012) [2k digital]

Na dřeň
Tento film si zařazuji mezi   své oblíbené. Ano, je   surový, je syrový, ale   život je přesně takový.   Musím ocenit tvůrce filmu,   který více >

Autor: anna.spanyo

Ostrov (2005)

Ostrov
Základní kostra děje je   převzata z polské sci-fi   komedie ´Sexmise´. I tam   žila určitá komunita v   podzemním městě, protože   ovzduší na více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

BrainStorm (2008) [TV film]

Zajímavý

BrainStorm
námět,silný   příběh,výborná režie a   hlavně vynikající herecké   výkony pánů Trojana a   hlavně Brzobohatého.Určitě   lze doporučit ke shlédnutí.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Star Wars: Epizoda III - Pomsta ...

Efektně

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
natočeno,slušně   zahráno,trochu té   psychologiky(přechod k temné   straně).Na mě trochu   zbytečně dlouhá stopáž a   hlavně závěrečné dva   souboje.Jinak dobrý.-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Jméno (2012)

Jméno
Paráda, dlouho mě ni tak   nepobavilo jako tato   situační komedie. Dokonce   musim říci, že ani česká   divadelní hra divadla Verze   nebyla, více >

Autor: kakkena | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.424/0.399