ohodnotit

Můj malý poník a jeho přátelé [TV seriál]

My Little Pony and Friends

Další název:
My Little Pony 'n Friends; Můj malý Pony; Malí poníci a jejich přátelé
Rok:
1986
Délka:
30 minut, 39 epizod, 1986-1987

Celkové hodnocení filmu Můj malý poník a jeho přátelé

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.4% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.4.2017
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.12.2009
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.1.2017
asdf23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.1.2012
Kralicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.10.2014
leosmach
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.11.2007
Ghost99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih143381minih143381Elfové (2015) [TV minisérie] 
LEGO Elves n
minih29268minih29268Rozpaky kuchaře Svatopluka (1984) [TV seriál] 
Rozpaky kuchaře Svatopluka n
minih23044minih23044Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 
The Shawshank Redemption n
minih16316minih16316Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach (1988) 
Police Academy 5: Assignment: Miami Beach n
minih150610minih150610Jim Knopf (2000) [TV seriál] 
Jim Knopf n
minih28713minih28713Daredevil (2003) 
Daredevil n
minih60062minih60062Vzpoura pretoriánů (1964) 
La rivolta dei pretoriani n
minih38579minih38579Městečko South Park (1997) [TV seriál] 
South Park n
minih2831minih2831Sám v temnotě (2005) 
Alone in the Dark n
minih110399minih110399Kostěný tomahawk (2015) 
Bone Tomahawk n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

My Little Pony (1984) [TV film]

 My Little Pony (1984) [TV film]
My Little Pony n
 
Žánr: animovaný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Gerry Chiniquy, Tom Ray, Nelson Shin

(pokračování)

Hodnocení filmu

61.4 % (7)
2   - Krikri
10 - AGAMEMNON
10 - Anonnim
8   - asdf23
5   - Kralicek
4   - leosmach
4   - Ghost99

TV Program

ČT1 - Na forbíně TM

02:55 - 03:35

19 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Ochránce (2012/1) [TV cyklus]

02:45 - 03:15

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

02:40 - 03:20

34 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Dřív než půjdu spát (2014) [2k...

02:25 - 04:25

49 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166393
Osobností: 661072
Fotografií: 647185
Plakátů: 311423
Obsahů a biografií: 153109

Poslední komentáře

Kluci z bronzu (1980)

Kluci z bronzu
Jako vykreslení vojny v   tehdejší době se to   absolutně nedá brát.   Vojenské prostředí   posloužilo jen jako kulisa   děje a jako takové ho více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 8 / 10

Vlak do Yumy ve 3:10 (1957)

Vlak do Yumy ve 3:10
Film jsem dnes viděl asi   popáté, možná pošesté,   ale stále je na co se koukat.   Pravda, závěr mohl být   lépe vymyšlen, ale budiž.   více >

Autor: Petrkey | Hodnocení: 8 / 10

Návrat velkého blondýna (1974)

Návrat velkého blondýna
Oproti jedničce přibylo   více humorných skečů. Je   to zkrátka větší prdel,   tak typická pro francouzské   komedie. Režisér Yves Robert   si více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Zlo mezi námi (2003)

Návod na ovládnutí zlých démonů v sobě

Zlo mezi námi
Co asi může být z   šestnáctiletého Erika,   když jeho dosavadní život   provází jen problémy,   nespravedlnost a násilí?   Erika za jeho více >

Autor: MambaX | Hodnocení: 9 / 10

Mizerové navždy (2019)

velmi špatné

Mizerové navždy
Velmi špatný film. Dost   trapné a nudné. Z mého   hlediska. Postrádám   jakékoliv umělecké   ztvárnění. Klasická   americká nuda. Střílí se, více >

Autor: leonardos | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.103/0.092