ohodnotit

Můj budoucí přítel [TV film]

My Future Boyfriend

Další název:
Cesta do minulosti
Rok:
2011
Délka:
73 minut

Celkové hodnocení filmu Můj budoucí přítel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.8% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.7.2018
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.1.2019
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2020
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2018
ras84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.4.2013
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2015
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.6.2014
spirek.tomas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2019
sotyp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.1.2019
Dworkin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.1.2019
THENeria18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.11.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50347minih50347Rozervaná objetí (2009) 
Los abrazos rotos n
minih154138minih154138Darebák a závodnice (2017) 
Le Fidèle n
minih126364minih126364Správní chlapi (2016) 
The Nice Guys n
minih44089minih44089Horská jódlovačka (1974) 
Beim Jodeln juckt die Lederhose n
minih2420minih2420A co Bob? (1991) 
What About Bob? n
minih43612minih43612Rituál (1973) 
The Wicker Man n
minih31898minih31898Úplně vzhůru (1998) 
Wide Awake n
minih136536minih136536Franny (2015) 
Franny n
minih51570minih51570Špatně namalovaná slepice (1963) 
Špatně namalovaná slepice n
minih140451minih140451Koruna k Vánocům (2015) [TV film] 
Crown for Christmas n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.8 % (11)
3   - curil
8   - New
6   - AGAMEMNON
6   - Kycky
4   - ras84
6   - Scifista
10 - miroslav22
5   - spirek.tom
5   - sotyp
5   - Dworkin
10 - THENeria18
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163581
Osobností: 658243
Fotografií: 629343
Plakátů: 302585
Obsahů a biografií: 149798

Poslední komentáře

Philadelphia (1993)

Philadelphia
Skvělé psychologické drama.   Když Jonathan Demme natočil   "Mlčení jehňátek" říkal   jsem si že to je jeho   životní dílo které sotva   kdy více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Poupata (2011)

Poupata
Nádherné sociální drama,   které snad mělo být   natočeno černobíle, aby   ještě víc vystihlo   totální beznaděj všech   zúčastněných - filmové více >

Autor: MambaX | Hodnocení: 7 / 10

Collision Course: Part II (2019)...

Collision Course: Part II
Nakonec to do sebe všechno   pěkně zapadlo jako   puzzlíky.
Všichni si   dají jedno, dva a je zase   klid. Na chvíli...

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Vesmírní kovbojové (2000)

Vesmírní kovbojové
Hodně povedená komedie je   taková klasická   "Eastwoodovština"!!! Clint za   kamerou i v jedné z hlavních   rolí je moc dobrý a nijak si   s více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Tajemství mumie (2010)

Tajemství mumie
I Luc Besson se nakonec nechal   zlákat komiksovou   popularitou. A tak sáhl po   komiksu ryze evropském,   samozřejmě francouzském,   svým více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.167/0.155