reklama
 
ohodnotit

Mrtví pouště

The Bone Snatcher

Další název:
Púšťový zabijak, Sandmother
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Mrtví pouště

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.1.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2010
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.5.2012
MILAN1961
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2012
okopavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2009
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5990minih5990Delfín Filip (1996) 
Flipper n
minih37876minih37876Bandita (1996) 
Eşkıya n
minih86439minih86439Vítejte v džungli (2013) 
Welcome to the Jungle n
minih19245minih19245Iluze (1937) 
Mirages n
minih142488minih142488Jason Bourne (2016) 
Jason Bourne n
minih58232minih58232Smrtící posedlost (2008) [TV film] 
You Belong to Me n
minih25557minih25557Život je krásný (1997) 
La vita é bella n
minih41960minih41960World Trade Center (2006) 
World Trade Center n
minih24599minih24599Sólo pro starou dámu (1978) 
n
minih10663minih10663Krajina s nábytkem (1986) 
Krajina s nábytkem n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 %
5   - luan66
9   - oulisna
6   - rosta12
9   - MILAN19611
8   - MILAN1961
7   - okopavel
2   - Ladik80

TV Program

ČT1 - Kočka není pes

17:55 - 18:25

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Špionáž v di...

17:50 - 18:45

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Sněhurka a sedm trpaslíků (193...

17:45 - 19:30

27 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

Prima - Naše dovolená a jiné pohromy (...

16:45 - 18:55

87 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147918
Osobností: 626501
Fotografií: 562139
Plakátů: 266690
Obsahů a biografií: 135776

Poslední komentáře

Vymítání Molly Hartleyové (2015)

Vymítání Molly Hartleyové
Horor o vymítání ďábla z   mladé dívčiny opět   nepřináší nic nového,   originálního. Od doby   natočení "Vymítače   ďábla" (r. William více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

One-Eyed Monster (2008)

One-Eyed Monster
Zábavná hororová komedie,   která je postavena na   slovním humoru a zápletce se   ztraceným pracovním   nástrojem legendy   pornografických více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Nelítostná (2017)

Nelítostná
To, že se Luc Besson se svým   snímkem ´Brutální Nikita´   trefil do černého je opět   potvrzeno jihokorejskou   produkcí, kteří se po   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Mordparta (2016) [TV seriál]

:(

Mordparta
No, co na to říct? Já mam   ty nový krimi seriály docela   rád. Expozitura se celkem   povedla, nebýt Vagnerový,   Anděl je skvělej, i   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 2 / 10

Nejtemnější hodina (2017)

Nejtemnější hodina
Nic naplat, ale ta atmosféra   mě po pozvolnějším   rozjezdu pohltila natolik, že   i když přišlo absolutní   klišé, mě se postavily i   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.256/0.221