reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mrtví pouště

The Bone Snatcher

Další název:
Púšťový zabijak, Sandmother
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Mrtví pouště

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.1.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2010
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.5.2012
MILAN1961
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2012
okopavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2009
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40889minih40889Červi (1976) 
Squirm n
minih16436minih16436Portáši (1947) 
n
minih48050minih48050Zack a Miri točí porno (2008) 
Zack and Miri Make a Porno n
minih85401minih85401Kovář z Podlesí (2013) 
Kovář z Podlesí n
minih24666minih24666Silnější než já (1990) 
Silnější než já n
minih41771minih41771Modigliani (2004) 
Modigliani n
minih31949minih31949Fotbal za mřížemi (2001) 
Mean Machine n
minih53152minih53152Dokonalý svět (2010) [TV seriál] 
Dokonalý svět n
minih57369minih57369Slečna zamilovaná (2009) 
All About Steve n
minih18955minih18955Skryté zlo (1994) 
The Underneath n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 %
5   - luan66
9   - oulisna
6   - rosta12
9   - MILAN19611
8   - MILAN1961
7   - okopavel
2   - Ladik80

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

2 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

ČT2 - Istrijské variace

12:20 - 12:50

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:30 - 13:00

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:15 - 13:20

17 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140631
Osobností: 602778
Fotografií: 521019
Plakátů: 252305
Obsahů a biografií: 129671

Poslední komentáře

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.386/0.367