reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Mrtvi nespievajú

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2006
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.2.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.3.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.8.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.12.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25852minih25852Fontána pro Zuzanu 3 (1999) 
Fontána pre Zuzanu 3 n
minih37591minih37591Otvírání studánek (1981) 
Otvírání studánek n
minih25265minih25265Smrt darebáka (1977) 
Mort d'un pourri n
minih40098minih40098Dámě kord nesluší (1999) [TV film] 
n
minih6505minih6505Do nebíčka (1996) 
Do nebíčka n
minih28883minih28883Velká vlaková loupež (1903) 
Great Train Robbery n
minih6590minih6590Dobrý den, paní Campbellová (1968) 
Buona Sera, Mrs. Campbell n
minih2530minih2530Adam a Eva (1940) 
n
minih76716minih76716Canyon Passage (1946) 
n
minih40639minih40639Samson a souboj siláků (1964) 
Ercole, Sansone, Maciste e Ursus gli invincibili n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - jarda53
6   - clara.bow
7   - Nasudr
5   - MaKy92z
7   - Milicent
10 - dederon
7   - scareface6
8   - ceskytulak
6   - tvo

TV Program

ČT1 - DoktorKA

21:05 - 21:59

11 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Na cestě po Ostravsku (2012) [...

21:00 - 21:30

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

20:20 - 21:35

56 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

61 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141730
Osobností: 607031
Fotografií: 527233
Plakátů: 254137
Obsahů a biografií: 130420

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.274/0.254