reklama
 
ohodnotit

Mortadela

La Mortadella

Další název:
Lady Liberty, The Sausage
Žánr:
Země:
Rok:
1971
Délka:
95 minut
„Láska prochází žaludkem aneb co vše může způsobit oblíbená uzenářská pochoutka“

Celkové hodnocení filmu Mortadela

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79.2% (25 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2006
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2011
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.5.2008
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.1.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2011
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2005
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.5.2014
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.6.2014
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.2.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.11.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2012
kasol
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.11.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.5.2008
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.2.2018
Slamáček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2012
VHScz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.5.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10994minih10994Kuřata na cestách (1962) 
Kuřata na cestách n
minih6514minih6514Do toho, do toho! (1964) 
Allez France! n
minih9107minih9107Indiana Jones a chrám zkázy (1984) 
Indiana Jones and the Temple of Doom n
minih17314minih17314Příběh Glenna Millera (1954) 
The Glenn Miller Story n
minih24892minih24892Ztracený poklad Atlantidy (1994) [TV film] 
MacGyver: Lost Treasure of Atlantis n
minih34746minih34746Zrůda (2003) 
Monster n
minih25858minih25858Láska přes internet (1998) 
You've Got Mail n
minih4764minih4764Buffalo Bill (1944) 
n
minih28066minih28066Drak medvídka Bommela / Méďa Oliver a dráček Šikuláček (1983) 
Als je begrijt wat ik bedoel n
minih36714minih36714Tichý Američan (1958) 
The Quiet American n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79.2 % (25)
8   - Erkul
6   - jarda53
8   - clara.bow
8   - Veronika42
9   - hvezdyn
8   - mia
7   - Bara.40
8   - payo1555
8   - melakara
6   - Faye
8   - Kycky
8   - theremin
5   - Faustka
8   - ELEONORA
8   - Milicent
9   - dederon
9   - oulisna
7   - rosta12
8   - Johnny1
7   - kasol
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273963
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.189/0.151