reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Moje noc s Maud

Ma nuit chez Maud

Další název:
My Night with Maud, Six Moral Tales III: My Night at Maud's, Moje noc u Maud
Žánr:
Země:
Rok:
1969
Délka:
110 minut
„Bouře citů, myšlenek a slov zmítá s věřícím mužem v podání Jean-Louise Trintignana během noci s atraktivní vdovou Maud.“

Celkové hodnocení filmu Moje noc s Maud

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.3.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.3.2014
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.5.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.1.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9319minih9319Jako jed (1985) 
Jako jed n
minih21317minih21317Tron (1982) 
Tron n
minih63634minih63634Měsíc nad pouští (1996) 
Mojave Moon n
minih129761minih129761Dovolená (1997) 
Dovolená n
minih59254minih59254Živoucí důkaz (2008) [TV film] 
Living Proof n
minih24831minih24831Začít znova (1963) 
n
minih30730minih30730Insomnie (2002) 
Insomnia n
minih40666minih40666Wallace a Gromit: Nesprávné kalhoty (1993) 
Wallace & Gromit in The Wrong Trousers n
minih20914minih20914Jak je důležité míti Filipa (2002) 
The importance of Being Earnest n
minih45113minih45113Kamenný orchestr (1981) [TV inscenace] 
Kamenný orchestr n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.3 %
9   - curil
7   - Bara.40
10 - melakara
9   - Johnny1
5   - tvo
10 - Angelo.Fer

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:50 - 04:59

122 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Případ pro ombudsmana

04:35 - 04:55

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:00 - 04:55

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Pekelná kuchyně (2005) [TV poř...

04:10 - 06:30

42 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140628
Osobností: 602773
Fotografií: 521018
Plakátů: 252285
Obsahů a biografií: 129661

Poslední komentáře

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

ak

Svět pod hlavou
Seriál skvělý , ale je   nutne jej zhlédnout od 1.   dílů aby jste pochopili   souvislosti, jinak v   ostatních dilech Marvana   nepochopite. více >

Autor: alenakon

Návrat sedmi statečných (1966)

Návrat sedmi statečných
Snímek ´Sedm statečných´   se stal kultem mezi westerny a   jako takový se jeví jako   naprosto nepřekonatelný. To   tvůrci zřejmě tohoto   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Noční můra v Elm Street 4: Vládc...

Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu
Čtvrtý snímek o vrahovi ve   snu už kýpí podivností a   nesystémovostí děje. Ten je   hodně zkratkovitý,   zmatečný a ztrácí na   logice. To více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.625/0.607