Zari
ohodnotit

Méďa Béďa

Hey, There It's Yogi Bear!

Rok:
1964
Délka:
86 minut
„Oblíbený dětský hrdina po dvaceti letech opět v našich kinech. Nekrmte medvědy a počkejte, až nakrmí legrací oni vás!“

Komentáře k filmu Méďa Béďa

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.12.2021
Moc dobře si pamatuji frontu   na vstupenky v Bílovci. Ano,   i já jsem byl, ačkoli již   ve věku, kdy jsem přece na   pohádky už dávno nechodil.   Takže maskován jsem se do   kina dostal a musím říci,   že mne to bavilo. Nyní, po   letech, jsem na filmík   narazil znovu a pobavil   stejně. Obří zásluhu mí   bezesporu náš dabing. Jirka   Bruder je prostě úchvatný.   Zda si to pustím zase? Asi   už ne. Je to skvělé, ale   přece jen asi určeno někomu   jinému než mé maličkosti.
falm
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2014
Nepřekonatelná dvojka
Kdepak, Béďa a Bubu se v   naší kinematografii   neztratili. Přišel k mám v   uvolněné době konce 60. let   - a dostalo se mu péče   nejlepšího dabingu té doby.   Stejní aktéři dabovali i   krátké filmy, uvádění u   nás jako večerníčky. Ty   byly v dnešní době zoufale   předabovány, ale   potěšujícím zůstává   fakt, že na celovečerní   film si nikdo netroufnul   šáhnout a DVD s filmem   vyšlo s původním,   pochopitelně remasterovaným   dabingem. A že to jde   dokazuje, jak tento film, tak   i Sněhurka a sedm   trpaslíků.
(Takže si   nenechte nakukat, že   původní dabing nelze   použít. Lze. Ale to by z   toho dabingová studia neměla   kšeft!)
A ještě   jedna poznámka. A tou je   dokonalá práce s českými0   verzemi písniček! Tehdy   nebyl onen travný   "copyright control"   ze strany zahraničních   společností - takže se   podařilo písničky prostě   počeštit. Jsou o to   milejší a vtipnější,   protože naše.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.2.2013
Ukázkový příklad jak   kvalitní český dabing jsme   byli schopni dělat.   Neztratilo se nic z vtipu,   spíš právě naopak. Osobně   mám nejradši začátek,   když malý Bubo budí Béďu   a pak scénu s Cindy a panem   Smithem - Cindy:   "Koláč. Koláč,   koláč, koláč." Smith:   Ne, Cindy, tomu já   nevěřím." A lup, už   měl koláč v obličeji.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Šikmá věž v Pise

11:15 - 12:15

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:50 - 12:00

7 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:15 - 12:20

42 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Reklama