reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Matka

Mother

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
104 minut
„Nikdy není pozdě na to pochopit a předělat svoji matku!“

Celkové hodnocení filmu Matka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2011
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.7.2010
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2008
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2012
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56703minih56703Holocaust (1978) [TV seriál] 
"Holocaust" n
minih72303minih72303Evita Perónová (1981) [TV film] 
Evita Peron n
minih22543minih22543Violetta a François (1976) 
Violette et François n
minih17544minih17544Ptáci v trní (1983) [TV minisérie] 
The thorn Birds n
minih47620minih47620Studený jako kámen 2 (1997) 
Back in Business n
minih52238minih52238Vlak (1973) 
Le train n
minih47254minih47254Pohádka ze zátoky (2008) 
Tales of the Riverbank n
minih85264minih85264Karkulín ze střechy (2002) 
Karlsson på taket n
minih121816minih121816Šťastné a veselé (2014) 
Happy Christmas n
minih28958minih28958Lovec démonů (2001) 
Frailty n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
7   - curil
7   - Serpentina
7   - payo1555
8   - melakara
6   - rosta12
8   - me22dec
8   - Zdenek13

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:45 - 17:15

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Přehnaná p...

16:30 - 17:20

22 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

57 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606719
Fotografií: 526707
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130356

Poslední komentáře

Gangster Ka (2015)

Gangster Ka
Hynek Čermák výborný,   zvláště ty pokoutní   grimasy! Zbytek filmu se mi   však nezdál extra zdařilý   - příběh byl asi dost   limitován více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.709/0.683