Zari
ohodnotit

Bez roucha

Noises Off...

Další název:
Fraška / Zvuky ze zákulisí / Sardinky na scénu! / Noises Off!
Rok:
1992
Délka:
100 minut
„Sardinky, na scénu! aneb Prkna, která znamenají totální zmatek.“

Obsah filmu Bez roucha

 
Divadelní režisér Lloyd Fellowes zkouší s malým hereckým ansámblem divadelní komedii nazvanou Bez roucha. Je to oddechová fraška, ve které je ovšem mimořádně důležitá souhra všech účinkujících: každé dveře se musejí otevřít v právou chvíli a talířek se sardinkami musí být vždy na tom správném místě. Jinak vznikne místo komedie naprostý zmatek. Už při zkouškách je zřejmé, že složitá jevištní choreografie vysoce převyšuje síly zúčastněných herců. Ti se totiž místo na hru často soustřeďují na své osobní problémy. Notorický alkoholik Selsdon Mowbray, který hraje zloděje a věčně není k sehnání, kolegům na jistotě také nepřidá. Navzdory všemu...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Česká televize
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Bez roucha >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.10.2010
Další z filmů podle mého gusta. Na ten bych se   mohl dívat, když trochu přeženu, každý   týden. Každá postava z divadelního ansámblu   je něčím vyjímečná. Vynikající obsazení   všech rolí, hlavně s Michaelem Cainem.
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.11.2009
Divadelní jeviště se současně stává   prostorem děje této překvapivě báječné   komedie. Pro mne to tedy překvapení bylo. To,   že film byl nasazen do sobotního odpoledního   vysílání, kdy obyčejní lidé nesedí před   bednou, ale věnují se rodinným záležitostem,   jsem očekával, že půjde o kravinu. Avšak   není tomu úplně tak. Film jsem vnímal i jako   poctu k situačním komediím čtyřicátých let.   Přesně načasované otevírání a zavírání   dveří, dialogy a občas nějaká ta proprieta   či jina rekvizita děj různě dokreslují. Humor   je tak blbý, až je krásný.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Khoukha Boukherbache

Boukherbache Khoukha

Naposled navštívené:
Khoukha Boukherbache

Boukherbache Khoukha