NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Markýz de Sade

Sade

Další název:
De Sade
Země:
Rok:
2000
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Markýz de Sade

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2014
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.3.2010
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.5.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.6.2010
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.4.2019
Marty68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.3.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7192minih7192Dvojníci (1984) 
Non c'è due senza quattro n
minih57240minih57240Duch Vánoc (1984) [TV film] 
A Christmas Carol n
minih19190minih19190Smrtelné zlo 2 (1987) 
Evil Dead II. n
minih16658minih16658Oko orla 3 (1990) 
Last Stand At Lang Mei n
minih39511minih39511Ztracená revue (1961) [TV film] 
Ztracená revue n
minih39769minih39769Prokletí (2005) 
Cursed n
minih9861minih9861Kalamita (1980) 
Kalamita n
minih49355minih49355Lokomotiva Tomáš (1984) [TV seriál] 
Thomas the Tank Engine & Friends n
minih18745minih18745Seznam smrti (1989) 
Hit List n
minih17469minih17469Připoutejte se, prosím! 2 (1982) 
Airplane II: The Sequel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (8)
7   - melakara
7   - REKBRIT
6   - R.RICKIE
5   - MaKy92z
7   - xebece
5   - jambroz58
10 - respect
9   - Marty68

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:10 - 21:00

20 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev (2014) [TV cyklus]

20:00 - 21:00

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - MasterChef Česko

20:20 - 21:40

10 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - 1. MISE (2021) [TV seriál]

20:15 - 21:35

15 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177038
Osobností: 676759
Fotografií: 707196
Plakátů: 336614
Obsahů a biografií: 161786

Poslední komentáře

Dívka z Parmy (1963)

Dívka z Parmy
Film není čistou komedií,   obsahuje několik komických   scén, ale více   dramatických. Příběh   mladé dívky Dory, která je   sirota a snaží se více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Na dostřel (1993)

Na dostřel
Akční krimi s komponenty   filmového thrilleru. Dnes   možno s odstupem napsat, že   je to klasický Bruce Willis   90. let, kdy byl podle mne   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Gangster, policajt a ďábel (2019...

Gangster, policajt a ďábel
Policie a gangsteři. Věční   rivalové bez bázně a hany.   I stane se zajímavá   okolnost, že se tyto dva   tábory spojí. Tou okolností   je více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Na divoké vlně (2012) [DCP]

PROCESOR!

Na divoké vlně
Snímek je atraktivní,   protože kdo by neměl rád   moře, že. Když se k tomu   ještě přidá cesta za svým   snem, tak je jasný, že se   nudit více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Reminiscence (2021)

Reminiscence
Je o mě všeobecně známo,   že v případě Hugha   Jackmana nejsem moc schopna   objektivně hodnotit.   Nicméně, zkusím to.
První   co mě u více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení