Březnové novinky
ohodnotit

Maigretův největší případ

Maigret und sein größter Fall

Další název:
Největší případ komisaře Maigreta
Žánr:
Rok:
1966
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Maigretův největší případ

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.9.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2017
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.10.2013
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.2.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2008
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
arysto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
evre
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58961minih58961Sněhulák Frosty (2005) [Video] 
Legend Of Frosty The Snowman n
minih41216minih41216Sněhový dort (2006) 
Snow Cake n
minih74999minih74999Shit My Dad Says (2010) [TV seriál] 
Shit My Dad Says n
minih44038minih440384400 (2004) [TV seriál] 
The 4400 n
minih11440minih11440Lidé jako ty (1960) 
Lidé jako ty n
minih91129minih91129Stopa vede do Liptákova (1969) [TV film] 
Stopa vede do Liptákova n
minih9726minih9726John a Mary (1969) 
John and Mary n
minih17524minih17524Psanec Josey Wales (1976) 
The Outlaw Josey Wales n
minih165718minih165718Umění tančit v dešti (2019) 
The Art of Racing in the Rain n
minih51608minih51608Smrtící exploze (2009) 
Fire from Below n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Na stopě (2000) [TV pořad]

22:40 - 23:00

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Přetržená pouta

21:50 - 23:35

66 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Na vaší straně

22:55 - 23:30

1 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

22:50 - 23:55

6 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190084
Osobností: 697094
Fotografií: 762198
Plakátů: 375164
Obsahů a biografií: 177637

Poslední komentáře

Zola (1978) [TV minisérie]

Zola
Pro mne povedená   životopisná minisérie i   když formát dvouhodinových   dílů mi přišel hodně   netradiční a z obecného   hlediska ne právě více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Smrtelné zlo: Probuzení (2023)

Smrtelné zlo: Probuzení
V lesním duchovi taky není   posedlý jen jeden ale   všichni a taky je tam   motorová pila, trochu silný   slova tady v komentářích,   ale více >

Autor: nikita13

Bubu a Filip (1996) [TV seriál]

Bubu a Filip
Tohle je taková   devadesátková klasika a to   nejen seriálová či   televizní. Dá se to lehce   shrnout do jedné věty.   Herecky je to sice více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Matka v trapu (2024)

Matka v trapu
Čekala jsem komedii, něco ve   smyslu Jestli jednou odejdu a   nedočkala se. Pár zasmání,   trochu lítosti, naštvání a   ujištění, že zase ženská více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Omlouvám se za ty vtípky (2006) ...

Omlouvám se za ty vtípky
Charlie si nabalí novou kost,   ale při představení s jeho   osazenstvem se kterým bydlí   a jeho matkou to nějak   "vře". Díl se slušnejma   sekama a scénkama - 80%

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10