Zari
ohodnotit

Lupa je tlustý sklo [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
56 minut
„Televizní hra pro mládež.“

Komentáře k filmu Lupa je tlustý sklo

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
argenson
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.2.2016
Námětem, výpravou a   výběrem aktérů strašně   laciná záležitost. U mě   navíc hodnocení sráží   Magda Reifová, která mi   vždycky přišla zoufale   napřesdržku. Malinko tomu   pomáhá Simona Stašová,   ovšem ani ta tady moc   nenaznačuje, že z ní jednou   bude jedna z nejlepších   českých hereček.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.3.2016
Socialistický výblitek, ale   vcelku koukatelný. Nebylo to   tak strašné. Prostě   komanči si mysleli, že to   bude poučné. A ejhle, na   některé mladé by tohle   fungovalo i dnes.
topipig
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.2.2021
Magda Reifová jako   rozmazlenej fracek je fakt na   facku. Ale její kukuč je   někdy tak roztomilej až je   krásnej. Svoji roli   dospívající dívky Jany   zahrála parádně. Škoda,   že nedostávala více   hereckých příležitostí.   Matka (Klára Jerneková) ji   protekčně shání všechno,   aby se dcerka nemusela sama   vůbec o nic snažit. Když   máti skončí v nemocnici,   tak to Jana přestává sama   zvládat. Její otec (Oldřich   Vlach) je totiž pravý opak   matky a chce, aby Jana byla   samostatná. Příjemný   televizní film, jehož   poselství vyznívá jasně   jak v socialismu, tak i v   současnosti.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alois Fišárek

Fišárek Alois

Svatba bez prstýnku

Svatba bez prstýnku
Svatba bez prstýnku

Naposled navštívené:
Alois Fišárek

Fišárek Alois

Svatba bez prstýnku

Svatba bez prstýnku
Svatba bez prstýnku