ohodnotit

Lola

Žánr:
Země:
Rok:
1981
Délka:
111 minut

Celkové hodnocení filmu Lola

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.11.2008
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.7.2010
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2010
Eodeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.11.2012
PeterN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39766minih39766Paparazzi (2004) 
Paparazzi n
minih34525minih34525Salvatore Giuliano (1961) 
Salvatore Giuliano n
minih38386minih38386V rukách nepřítele (2004) 
U-Boat n
minih66680minih66680Doba Charlestonu (1969) 
Tempo di Charleston n
minih61216minih61216Vraždy v Londýně (2004) [TV seriál] 
Murder City n
minih17516minih17516Přízrak lásky (1981) 
Fantasma d'amore n
minih3072minih3072Angelika a král (1965) 
Angélique et le roi n
minih68013minih68013Dobogó kövek (2010) 
Dobogó kövek n
minih21751minih21751Uprchlíci (1996) 
Evasive Action n
minih11187minih11187Lásky jedné plavovlásky (1965) 
Lásky jedné plavovlásky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (8)
8   - cicis
7   - petrusmev
7   - fingon
8   - Zdenek13
6   - gyzmo
7   - kejtl
8   - Eodeon
9   - PeterN
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 157168
Osobností: 646879
Fotografií: 601796
Plakátů: 287202
Obsahů a biografií: 144147

Poslední komentáře

Děvče z předměstí anebo Všecko p...

Děvče z předměstí anebo Všecko příjde na jevo
Jako představení této   pannenské taškařice na   divadle by snad šlo ale film   je tak rozvláčný, i když   film je nadupán skvělými   herci, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Valutová příhoda (1986) [TV epiz...

Valutová příhoda
Vaculík jako naivní   číšník, který si chce   pomoct kšeftíkem k   penězům. Příběh nijaký,   mě však ale vždy na tomto   dílu zaujme   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Román pro muže (2010)

Román pro muže
Miroslava Donutila jsem jako   herce nikdy moc neuznávala,   ale je mu třeba přiznat ke   cti,že v Románu zahrál   nechutného manipulanta velmi více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Ticho před bouří (2018)

Ticho před bouří
A tak by to byl možná   skvělý film bez těch   zbytečných scén. Těch je   tu více než je zdrávo. No,   škoda, takže když   spočítám tu hluchotu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Bohemian Rhapsody (2018)

jirkah1

Bohemian Rhapsody
Krásný film Frediho mám   rád takže jsem si film   opravdu užil. Ti co mají   rádi Frediho tak jse jim bude   film opravdu líbit. Fredimu   by se určitě líbil, kdyby   byl ještě s námi.

Autor: jirkah1 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.115/0.085